19. ledna 2017 • 11:18

Srbský fotbalista Vukadinovič zůstává ve Zlíně

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Srbský fotbalista Vukadin Vukadinovič zůstane i v jarní části ligy ve Zlíně. O služby šestadvacetiletého záložníka se intenzivně zajímala Slavia Praha, vedení zlínského klubu ale její nabídku odmítlo.


Majitel zlínského klubu Zdeněk Červenka se ve středu sešel s generálním ředitelem Slavie Martinem Krobem. Na schůzce padla i konečná nabídka za přestup s případnými bonusy. Dnes ráno vedení čtvrtého týmu tabulky rozhodlo, že Vukadinovič zůstane.

"Velmi si vážíme nabídky Slavie. Ale nakonec jsme se rozhodli upřednostnit sportovní stránku před ekonomickou. Společně s Vukadinem budeme pokračovat dál v naší práci tady ve Zlíně a v letošní sezoně chceme bojovat o co nejlepší umístění v tabulce," uvedl na klubových stránkách Zlína manažer Zdeněk Grygera.

Slavia podle informací deníku Sport nabízela za Vukadinoviče okamžitě 15 milionů korun a k nim jarní hostování bývalého zlínského útočníka Lukáše Železníka. Dalšími bonusy bylo výhledově pět milionů za postup Slavie s Vukadinovičem do Ligy mistrů, nebo dva miliony za postup do Evropské ligy. Tato suma byla za každý rok Vukadinovičovy smlouvy, jejíž návrh zněl na tři a půl roku.

Zlín v zimní přestávce opustil obránce Tomáš Hájek, který přestoupil do Plzně, a bosenský útočník Haris Harba. Ten po podzimním hostování z Jihlavy odešel do druholigového korejského celku FC Pučchon.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud