29. dubna 2017 • 17:06

Florbalistky prohrály na EFT v Olomouci s Finskem 2:6

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
České florbalistky po páteční porážce od Švýcarska (3:6) prohrály ve druhém utkání na turnaji Euro Floorball Tour s Finskem 2:6. Tým trenéra Miroslava Janovského sice vedl po první třetině 2:1, ale soupeř třemi góly ve druhém dějství vývoj otočil a na konci duelu ještě zvýraznil rozdíl. Poslední zápas čeká Češky v neděli od 12:30 se Švédskem.


Skóre otevřely ve Sportovní hale Univerzity Palackého před 811 diváky v páté minutě Švýcarky. Po chybné rozehrávce Koníčkové překonala Christianovou Kauppiová. V 15. minutě se radovaly Češky díky trefě Ratajové při signalizovaném vyloučení. Po chybě finské defenzivy pak 46 vteřin před koncem prvního dějství otočila stav Krupnová.

Ještě před pauzou nedokázala Christianovou překonat po úniku Kauppiová, ale ve 24. minutě už z druhé trefy v utkání radovala. Potrestala vyloučení Kapcové. Hned za 33 sekund mohla vrátit českému týmu vedení Krupnová, ale neproměnila penaltu.

Udeřily naopak Finky, za které se nejdříve trefila Pöllänenová a pak v 35. minutě i Elina Kujalaová. Skóre se pak změnilo až v 58. minutě. Nejdříve potrestala vyloučení Pláškové Rantalaová a za 20 vteřin dovršila skóre Nieminenová.

"Problém byl, že druhá třetina byla z naší strany opět vlažná a celkově špatná. Finky navíc umí dobře proměňovat přesilové hry," řekla útočnice Martina Řepková oficiálním stránkám Českého florbalu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud