Adam Nenadál
31. srpna 2014 • 10:10

Posměváček Džeko, (dočasně) polepšený Mario a kritik Hřebík

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Nejlepší je sledovat Twitter v průběhu zápasu, v němž libovolný evropský velkoklub ztrácí půdu pod nohama. Ironii a vtipům, kolujícím po internetu, nemají televizní komentátoři sebemenší šanci konkurovat. Ohlas na ledovou sprchu (a nemluvím teď o Ice Bucket Challenge), kterou v tomto týdnu schytal Manchester United na hřišti MK Dons, najdete i v aktuálním pokračování pravidelné rubriky #takurcite.



Další díl #takurcite má pořadové číslo 77 a přináší – jak jinak – komentovaný přehled zajímavých a vtipných sportovních tweetů uplynulého týdne. Pokud si i vy všimnete tweetu, který by se měl příště objevit v příštím #takurcite – neváhejte a dejte nám vědět! Hashtag znáte...

Sports Illustrated nabídl pozoruhodné povídání s Kobem Bryantem, při jehož čtení jsem si uvědomil, jak MOC jsem Bryanta nesnášel zhruba dvě třetiny jeho kariéry. Na svou obranu musím uvést, že jsem v tom nikdy nebyl sám: střelec Los Angeles Lakers je možná nejvíce polarizující basketbalovou osobností posledních dvaceti let. Fracek, sobec, nafoukaná primadona, shodovali se před lety fanoušci, ale i řada basketbalových expertů a prostřednictvím svých autobiografií i někteří bývalí spoluhráči. Jenže v posledních sezonách je tu najednou Kobe, jakého je těžké nemilovat: chytrý válečník s vysokým basketbalovým IQ, jehož fanatická touha vítězit si s ničím nezadá s podobně žhnoucí zaslepeností Michaela Jordana. Těším se na blížící se sezonu NBA!

My o vlku – a jeho veličenstvo za dveřmi. Vlastně na Twitteru. Vlastně to jsou dvě veličenstva. Legendy. Jak se říká – „Game recognizes game“. 

„Vítej v Manchsteru United,“ pozdravil hvězdnou (a drahou) posilu Ángela di Maríu na Twitteru jeho nový šéf v Manchsteru United Wayne Rooney. Stalo se tak bohužel v ten samý den, co „Rudí ďáblové“ ostudně prohráli s třetiligovým týmem MK Dons 0:4. Nepotřeboval by Manchester spíš někoho do obrany? Někoho spolehlivého? V podstatě kohokoliv...?

Debakl městského rivala si náležitě užil útočník konkurenčního Manchesteru City Edin Džeko. Tipuju, že bosenský střelec nebude mít při příštím derby na růžích ustláno.

„Dobré ráno všem! Jdu na trénink! Tvrdě pracovat!“ Hahaha. Mario Balotelli se po přestupu do Liverpoolu snaží – alespoň na Twitteru. Hodný kluk, ukázkový profesionál. Dobré ráno všem! Tak schválně: uvidíme, jak dlouho to Mariovi vydrží, ano?

Kolega Michal Petrák tímhle tweetem přesně vystihl i moje pocity. Viděli jste vystoupení Jaroslava Hřebíka na ČT v den odvetného zápasu proti Zwolle? Sparta nakonec vyhrála, takže Hřebíkova slova trochu zapadla, ale i tak – jestli chtěl letenský klub demonstrovat jednotu, tak se mu povedl přesný opak. Ještěže se to neodrazilo na výkonu hráčů; ten byl v podstatě perfektní.

Jan Veselý nechal basketbalovou reprezentaci tak trochu na holičkách, ale Satoranský, Welsch, Bartoň a spol. to nakonec zvládli a na evropský šampionát postoupili. Zahraje si nová posila Fenerbahce Istanbul se zkušenostmi z NBA aspoň na něm?

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud