Adam Nenadál
4. října 2014 • 13:30

Když se Totti směje a když místo pěstí létají tweety #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Zaznamenali jste tento týden lehké špičkování mezi Manchester City a AS Řím, které probíhalo na Twitteru? Mělo to styl, eleganci, vtip a nadhled.



dExistuje ale jistý druh internetového válčení, které by sportovní fanoušci nejraději viděli „v reálu“. Jako třeba boxerský souboj snů Floyd Mayweather Jr. versus Manny Pacquiao. Oba borci tento týden jen přilili olej na Twitter.

Nový díl #takurcite je tady! Dnešní pokračování #takurcite má jubilejní pořadové číslo 80 a přináší komentovaný přehled zajímavých a vtipných tweetů ze sportovního prostředí či se sportovní tematikou, které se objevily během uplynulého týdne.

Pokud si i vy všimnete tweetu, který by se měl příště objevit v příštím #takurcite – neváhejte a dejte nám vědět! Hashtag znáte...

Ryan Hollweg se rozpovídal o svém desetizápasovém trestu v rozhovoru pro deník Sport a šéfkomentátor ČT sport Robert Záruba shledal jeho výroky hloupými. Plzeňský ranař přitom neudělal nic jiného, než že nabídl několik zajímavých pohledů na současnou extraligu. Ne se všemi lze souhlasit, ale shodit je všechny šmahem ze stolu? Velká chyba. A proč tedy Hollweg tu ligu hraje? Třeba proto, že má v Plzni kontrakt? Nebo se mu tady líbí? Ať tak či tak – podle kritiků by měl příště raději držet ústa, že? Extraligu si přece rozvracet nedáme!

Pamatujete? Paul George si na začátku srpna zlomil nohu tak děsivě, že na oficiálních stránkách NBA je raději video z incidentu rozmazané. Hvězda týmu Indiana Pacers se ale tento týden představila na oficiálním klubovém setkání s médii – už bez sádry. Povzbudivý pohled. Rok bez basketbalu to sice Georgeovi ani jeho fanouškům nevrátí, ale je to každopádně dobrá zpráva.

Zapeklité dilema jihlavského Tomáše Kučery, jehož otec Roman nahradil v klubu na postu kouče odvolaného Petra Radu. Přitom to není tak těžké: generál Kučera starší a kapitán Kučera mladší, ne? Mise „plukovníka“ Rady už je u konce.

Nejslavnější boxerský zápas, ke kterému ještě nedošlo? Floyd Mayweather Jr. versus Manny Pacquiao... Ano, to je vysněný souboj všech fanoušků boxu na celém světě. A přestože Pacquiao by si duel velmi přál (vidina tučného výdělku je lákavá), Mayweather otálí. Slízává za to sice kritiku, kde se dá, ale zatím stále váhá. A tak se dva kohouti pošťuchují jen na Twitteru – naposledy Mayweather zveřejnil fotky Pacquiaa z roku 2012, když filipínského borce knokautoval Márquez. Chlapi, tohle nás nebaví. My vás sakra chceme vidět vyměňovat si rány v ringu, ne tweety na internetu!

Přiznávám – pro Radka Dudu mám trochu slabost (baví mě sportovci, kteří nemluví ve frázích), ale v tomhle musím dát za pravdu útočníkovi Komety. A mimochodem – vážně byl Hollwegův tolik diskutovaný zákrok na Vlasáka dvojnásobně horší, než Dudův krosček (jak implikuje délka obou trestů)? Neřekl bych...

Americká pošta vydala známky s basketbalovou legendou Wiltem Chamberlainem. A přestože měl „Wilt The Stilt“ podle všeho řadu chyb, je třeba uznat, že známky vypadají ÚŽASNĚ...

„Těšíme se na to, až vás přivítáme – hlavně takovou legendu, jakou je Totti. On nikdy nedal gól v Anglii, že?“ Oficiální twitterové účty Manchester City a AS Řím se před vzájemným soubojem v základní skupině Ligy mistrů pustily do mírného, sympatického a elegantního špičkování. A kdo se smál naposled? Samozřejmě Totti, který se v Anglii nakonec poprvé trefil a zajistil římskému klubu remízu 1:1.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud