Pavel Ryšavý
16. září 2016 • 23:25

V Pardubicích se rozkymácela židle pod Draisaitlem. Derby může popravovat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Židle pod kouče Peterem Draisaitlem se v extraligových Pardubicích po porážce s Libercem (4:5) rozkymácela. Čtyři kola, nula bodů. To je prachmizerný účet, vlastně ani nemohl být horší…



Ještě na jaře německý kouč dokázal Dynamo zachránit v nejvyšší soutěži, a že mu teklo do bot. Uznávaný trenér chvílemi Východočechy dokonce probral z letargie, do níž klub neúprosně zapadá od roku 2012. Nyní však donedávna ještě opěvovaný tým hučí do bažiny i s Draisaitlem.

Přitom v létě přišlo deset nových hráčů, takže o nějaké depresi, která se šatnou táhne od minulé sezony, se moc mluvit nedá. Tohle je vyloženě Draisaitlův tým, dostal vysněného centra Hodgmana, měl celé léto, aby hráče naučil Dynamo hokej, jak o něm rád mluví. Jenže tady věci drhnou. Krutě drhnou. Očekávaný návrat na výsluní nikde.

Jestliže německý kouč prohraje i v nedělním derby v Hradci Králové, nevěřím, že se v Pardubicích nic nestane. Před rokem se po devíti zápasech vyhazoval trenér (Miloš Říha ml.) i generální manažer (Ondřej Šebek). Teď rozjezd ročníku vypadá hůř.

Takže? Třeba se bude bourat hala…

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud