6. května 2015 • 09:01

Boj o hrnec zlata číslo 2? Pacquiao se nebrání odvetě s Mayweatherem

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hromady dolarů je už jednou přivolaly do ringu. A přesto, že měl být víkendový vzájemný souboj mezi Američanem Floydem Mayweatherem a Filipíncem Manny Pacquiaem vyvrcholením jejich kariér, je možné, že nastane čas pro odvetu. Podle promotéra Boba Aruma by se jí Pacquiao nebránil.



Když na zemi leží minimálně sto milionů dolarů pro každého, vyplatí se přemýšlet. Redaktor ESPN Stephen A. Smith dostal v úterý esemesku od Floyda Mayweathera, v níž stálo, že vítěz sobotního „zápasu století“ v Las Vegas je otevřený odvetě s Manny Pacquiaem, hned, jak se zotaví z operace ramene, která ho čeká ve středu.

„Budu s ním bojovat do roka po jeho operaci,“ napsal Mayweather.

Reakce druhé strany? Pacquiaův promotér Bob Arum, který se v minulosti s Mayweatherem ve zlém rozešel, ESPN řekl, že pokud je k boji připraven Američan, jeho klient také. Navzdory všem problémům z minulosti, v níž se oba boxeři na podmínkách vzájemného souboje nemohli dohodnout několik let.

„Myslím, že víme, kde to drhlo. Se všemi problémy a vzájemnou podrážděností se podívejte na hrnec zlata, který jsme vyprodukovali,“ řekl Arum. „Myslím, že v odvetě by pravděpodobně tolik podrážděnosti nebylo. Rozumíme si teď líp. Je tu reálná možnost, že by to fungovalo líp.“

Pacquiao má nicméně před sebou dlouhou rekonvalescenci po operaci ramene, kterou má podstoupit během středy. V Nevadě na něj také byla podána žaloba, že své zranění před zápasem s Mayweatherem zatajil a uvedl tak v omyl držitele vstupenek, televizní diváky i sázkaře.

Podle Aruma by se Mayweather rád znovu utkal už v září, reálnějším termínem je ale zřejmě až duben příštího roku.

„Floyd udělá nejlíp, když počká,“ řekl Arum pro ESPN.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud