19. prosince 2017 • 21:00

McGregor chystá návrat! Chci další zápas, vracím se k MMA, vzkázal

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je zpátky? Hvězda světové MMA scény Conor McGregor prohlásila, že trénuje a chystá návrat do oktagonu. Irský bojovník se naposledy utkal v ostře sledovaném boxerském duelu s Floydem Mayweatherem, nyní utnul spekulace, že se do UFC už nevrátí a bude boxovat s Manny Pacquiaem. „Další na řadě je MMA,“ vzkázal.



Šampion UFC v lehké váhové kategorii plánuje brzký návrat do oktagonu, kde stál naposledy v listopadu loňského roku. Tam ovládl duel s Eddiem Alvarezem, kterého obral o mistrovský pás. V srpnu se postavil vůbec poprvé do boxerského ringu, kde prohrál v rekordně dotovaném zápas s Floydem Mayweatherem.

McGregor utnul veškeré spekulace o tom, že by se z MMA přesunul do boxu na dobro. „Myslím si, že opravdový boj je to, co chci dělat dál. Takže na řadě je MMA,“ vzkázal fanouškům, kteří netrpělivě vyhlížejí jeho další zápas.

Do klece se přitom měl vrátit už 30. prosince, kdy měl bojovat s Tony Fergusonem v rámci UFC 219. Ze zápasu ovšem sešlo kvůli aféře v Bellatoru. Tam McGregor nedovoleně vniknul do ringu, kde chtěl oslavit vítězství svého kamaráda. Rozhodčího Marka Goddarda, který mu v tom chtěl zabránit pak napadl pěstí a strčil do něj.

O zápas s McGregorem měl v poslední době zájem další sportovní „důchodce“ Manny Pacquiao, který momentálně působí v roli filipínského senátora. Ten v rozhovoru pro Agence France-Presse řekl, že je s ním dokonce v jednání, což však McGregorův šéf Dana White ostře zamítl. „Bylo by to zvláštní, protože McGregor má smlouvu s námi. Pokud by to byla pravda, žaloval bych Pacquiaa a jeho zástupce, takže počítám, že to pravda není.“

Kromě Pacquiaa se spekulovalo i o dalším, již třetím, zápase s Natem Diazem, který v prvním zápase McGregora jako jediný v historii porazil.

Conor McGregor před zápasem s Floydem Mayweatherem
Conor McGregor před zápasem s Floydem Mayweatherem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud