20. února 2014 • 21:00

Olympiáda ONLINE: Vlajku ponese Moravec, hokejistky Kanady mají zlato

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po mimořádně bohaté středě bude dnešní program na zimních olympijských hrách v Soči z českého pohledu poměrně klidný. Z české výpravy má za sebou své vystoupení skikrosař Tomáš Kraus, který však vypadl po pádu v osmifinálové rozjížďce, v akci družstvo sdruženářů a patnáctiletá krasobruslařka Elizaveta Ukolová. Hokejový turnaj žen vyvrcholí očekávaným finále Kanada - USA.



21:00 Hokejistky Kanady prodloužily svoji nadvládu na olympijských hrách. Čtvrté zlato za sebou dobyly po fantastickém obratu ve finálovém duelu proti tradičním sokyním z USA a výhře 3:2 v prodloužení. Američanky přitom byly velmi blízko svému druhému triumfu v historii po Naganu 1998, neboť ještě na začátku 57. minuty vedly 2:0. Hrdinkou se ale stala Marie-Philip Poulinová, která 55 vteřin před koncem základní hrací doby vyrovnala a v čase 68:10 zápas i rozhodla.

17:20 Vlajkonošem české výpravy při slavnostním zakončení olympijských her v Soči v neděli bude trojnásobný medailista v biatlonu Ondřej Moravec. Při zahájení nesla vlajku lyžařka Šárka Strachová, kterou vybrala Komise sportovců Českého olympijského výběru. Moravce nyní určil vlajkonošem šéf české mise v Soči Martin Doktor.

17:00 Dvojnásobnou olympijskou vítězku ze sprintu Anastasii Kuzminovou nepustí nemoc do posledního biatlonového závodu žen na hrách v Soči. Slovenská jednička bude chybět v pátečním souboji štafet.

12:03 Francouzští lyžaři si rozdělili všechny olympijské medaile ve skikrosu. Vítězem se stal úřadující mistr světa Jean Frederic Chapuis, stříbro získal Arnaud Bovolenta a bronz vybojoval Jonathan Midol. Český reprezentant Tomáš Kraus vypadl po chybě a pádu už v osmifinále a skončil osmnáctý.

11:21 Lyžařka Šárka Strachová nebyla zvolena do komise sportovců MOV. Dvě volná místa obsadili biatlonista Björndalen a hokejistka Wickenheiserová.

11:00
Skikrosař Tomáš Kraus na olympijských hrách v Soči medaili nezíská, v osmifinálové rozjížďce spadl z prvního místa, dojel třetí a nepostoupil.

10:25 Někteří ukrajinští sportovci se rozhodli předčasně opustit olympijskou vesnici v Soči a vrátit se domů, kde při vyhrocených protivládních demonstracích umírali lidé. Oznámili to zástupci Mezinárodního olympijského výboru. Jako první odjela lyžařka Bogdana Macocká, která na svém facebooku napsala, že se vzdává startu ve slalomu.

9:58  Čeští sdruženáři jsou po skokanské části olympijského závodu družstev pátí. Štafetu na 4x5 km zahájí s mankem 56 sekund na vedoucí Němce.

9:54 Český skikrosař Tomáš Kraus zajel na olympijských hrách v Soči desátý čas v kvalifikaci , která rozhodla o nasazení do vyřazovacích jízd. VÍCE ZDE

08:09 Kvalifikaci Tomáše Krause sledujte ONLINE od 08:45 ZDE.

07:58 Čeští hokejisté, stejně jako ostatní zklamaní čtvrtfinalisté, už opustili Soči. Více informací ZDE.

07:01 Vítáme vás u středečního přehledu olympijského dění. Nezapomeňte sledovat také originální komentáře na twitterových účtech týmu deníku Sport přímo ze Soči!

Český skikrosař Tomáš Kraus zajel na olympijských hrách v Soči devátý čas v kvalifikaci , která rozhodla o nasazení do vyřazovacích jízd.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud