7. srpna 2009 • 15:32

Mejdan Chelsea: za čtyři miliony a s princem Harrym!

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oslava fotbalistů Chelsea byla hodně bujará a protáhla se až do rána. Kapitán Terry si šáhnul hluboko do kapsy a utratil neuvěřitelných 60 tisíc liber (1,85 milionu korun) pouze za šampaňské a koktejly! A dýško? 300 tisíc korun!



Alkoholický dýchánek fotbalových megahvězd z londýcké Chelsea byl velkolepý. Terry, Ballack, Essien, Ferreira či Drogba. Ti všichni přišli oslavit narozeniny spoluhráče Salomona Kaloua. Hráči nechali v baru za pouhé drinky těžko uvěřitelných 120 tisíc liber (3,7 milionu korun)!

Kdo měl nějvětší útratu? Jako správný kapitán to na sebe vzal John Terry, který platil rovnou polovinu a jako "tuzér" zaměstnancům oblíbeného baru prince Harryho WHISKY MIST v londýnské čtvri Mayfairu nechal 10 tisíc liber (300 tisíc korun). O zbytek účtu se podělili ostatní fotbalisté, kteří na narozeninovou párty nyní už 24letého Kaloua dorazili.

Princ Harry musel v baru uvolnit svůj oblíbený VIP salónek a podřídit se oslavám Chelsea. Vůbec toho ale nelitoval a do rozjeté pařby se sám zapojil. Dokonce oslavenci nechal poslat i jedno z jeho oblíbených šumivých vín. Těch ale fotbalisté měli více než dost.

Oslavenec Kalou a jeho přítelkyně Najah Wakil (26) dováděli až do třetí hodiny ranní. O to zajímavější je, že se hvězda Chelsea zdráhala do klubu vůbec přijít. Přemluvila ho až jeho půvabná přítelkyně.

Kapitán John Terry po akci klidně nasedl do svého nablýskaného Bentley a odjel domů. Na to, že hráči během divokého večírku vypili litry tvrdého, už je kapitán nejspíše zvyklý.

Jeden nápoj v baru vyšel na 400 liber (12 500 korun) a jednoduché počty jasně říkají, že fotbalové celebrity si tak za jediný večer dopřály až na 300 koktejlů a šampaňských.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud