28. dubna 2011 • 15:46

Inna sledovala generálku na MS s "Jágrem"

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo je ten muž? S kým to Inna Puhajková (24) dorazila na zápas s Kanadou? A dala se snad zase dohromady s Jaromírem Jágrem? Lidé měli ve středu v O2 Areně spoustu otázek, když spatřili známou tvář vedle neznámého chlapíka s dresem Jágra!



Není to tak dávno, co se živě spekulovalo o rozchodu slavného hokejisty s modelkou Innou Puhajkovou. Slavný pár si prošel těžkou krizí, která vyvrcholila tím, že se půvabná slečna sbalila, Jágra opustila a vrátila se zpátky do Česka.

„Inna se v Omsku s Jardou nepohodla, několikrát dokonce se sbalenejma věcma spala u spoluhráčů,“ řekla Blesku už v únoru jedna z jejích kamarádek.

Inna se prý dokonce měla s Jardou ostře pohádat, a pak po něm hodit klíčky od luxusního BMW. Ani s ním v Rusku neoslavila 39. narozeniny...


„Krize potká každý vztah a je vždy na těch dvou, jestli se jim to podaří vyřešit, nebo ne. Já si myslím, že se ti dva ještě dají zase dohromady. Ale to ukáže až čas,“ myslel si zdroj z Jágrova okolí.

Že by čas už konečně rozhádané hrdličky udobřil? Zdá se, že ano! Inna se ukázala v O2 Areně na generálce Čechů přes MS. Na hokej s sebou vzala neznámého muže, který prohru s Kanadou (2:4) sledoval v dresu Rangers, ale s jmenovkou právě Jágra!

Inna Puhajková fandila při Davis Cupu v Ostravě ze všech sil, českým tenistům to však nepomohlo.
Inna Puhajková fandila při Davis Cupu v Ostravě ze všech sil, českým tenistům to však nepomohlo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud