16. listopadu 2012 • 04:00

Ester, Nicole vs. španělské krásky. V jakém týmu mají hezčí holky?

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUBOJ PARTNEREK | Tenisový svátek roku je tady! Čeští hráči se ve finále Davis Cupu utkají se Španělskem a poprvé od roku 1980 se pokusí získat "salátovou mísu". Oběma výběrům budou na tribunách fandit nádherné ženy, atraktivní přítelkyně a manželky jednotlivých aktérů.



Tomáš Berdych dlouhá léta chodil s jinou tenistkou, Lucií Šafářovou. Poslední rok mu však oporu v hledišti dělá jiná partnerka, modelka Ester Sátorová. "S ní pookřál," říká i Berdychovo nejbližší okolí.

Druhý český tenista, Radek Štěpánek, si v létě 2010 vzal Nicole Vaidišovou, někdejší úspěšnou hráčku. Své ANO si řekli v katedrále sv. Víta na Pražském hradě, na obřad přišli Petr Čech nebo Jaromír Jágr. Chyběl Tomáš Berdych, kterého Štěpánek nepozval.

Vaidišová, která si zahrála i semifinále French Open a Australian Open, v pouhých 21 letech ukočnila profesionální kariéru. Od té doby naplno podporuje svého manžela.

Pohlednými přítelkyněmi se můžou pochlubit i španělští protivníci. David Ferrer chodí od jara 2010 s Martou Tornelovou, Nicolase Almagra doprovází usměvavá Cristina Garciová.

Která z partnerek tenistů je nejhezčí? Hlasujte v anketě.

Radek Štěpánek se ženou, bývalou profesionální tenistkou Nicole Vaidišovou
Radek Štěpánek se ženou, bývalou profesionální tenistkou Nicole Vaidišovou

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud