21. července 2011 • 09:45

Dráždivá fota tenistek: Ukážu vám mnohem víc...

Autor: nap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Nejen tenisovým uměním půvabných dívek živ je fanoušek. Při klání vnadných slečen spočine nejedno mužské oko i na jiných objektech, než je jen raketa, dokonalé voleje, drtivý servis, či přesné returny.



Je bez jakékoliv pochybnosti, že řada půvabných tenistek má naprosto jasno v tom, jak si získat na svou stranu celou řadu fanoušků. Svůdné a především krátké šatičky, hluboké dekolty a sem tam i nějaký ten "náhodný" pohyb, kterým se natěšeným příznivcům odhalí trošku víc, než je normálně k vidění. I to patří k tenisové show.


A samozřejmě je potřeba nezapomenout ani na další výrazný prvek, který z  ženského půvabu na dvorci plyne. A tím je reklama, nebo-li atraktivnost na mediálním trhu, díky kterému řada hráček získává příjmy, o které by na tenisovém dvorci usilovala asi hodně dlouho. A možná marně. Své o tom ví například bývalá sedmá hráčka světa Anna Kurnikovová .

Ale zdaleka není jediná kráska, která svojí původně tenisovou kariéru  postavila na atraktivitě, charismatu a půvabu. Skvělé či aspoň slušné výkony na kurtu a nespornou krásu, která často přináši i milionové příjmy z reklam, dokáží výborně propojit i další ruská superstar Maria Šarapovová , Srbka Ana Ivanovičová, světová jednička Caroline Wozniacká a v minulosti třeba Argentinka Gabriela Sabatiniová.

Pozadu nezůstávají ani třeba slovenské tenistky. Celou řadu sexy fotek nafotily i Dominika Cibulková či Daniela Hantuchová.

Na přehlídku dráždivých fotografií se podívejte v naší galerii.

Slovenská tenistka Dominika Cibulková se svlékla pro reklamu na tenisové náčiní
Slovenská tenistka Dominika Cibulková se svlékla pro reklamu na tenisové náčiní




Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud