12. března 2020 • 10:50

Hledáš hráče nebo tým pro kvalifikaci Sazka eLEAGUE? Připoj se na Discord

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

První kvalifikace do Sazka eLEAGUE jsou za dveřmi. Stále nemáš tým? Nevadí! Pro všechny hráče, kteří aktuálně hledají tým, a pro všechny kapitány týmů, kteří naopak shání hráče, jsme založili náš oficiální DISCORD kanál, kde kromě hledání spoluhráčů bude probíhat veškerá komunikace s organizátory a administrátory turnajů.



Najdeš zde několik chatovacích místností, pojďme si tedy říct, která k čemu slouží:

#informace - Tento kanál slouží jako nástěnka pro všechny aktuální informace. Administrátoři sem pravidelně vkládají novinky ohledně kvalifikací a samotné ligy.

#chat-k-turnaji - Tento kanál budeme využívat primárně v průběhu turnajů. Kapitáni týmů zde během turnajů mohou komunikovat s administrátory a soupeři. Přítomnost na tomto kanále je pro kapitány týmů, které se turnaje účastní, povinná.

#hledam-tym - Pokud jsi přesvědčen, že v Sazka eLEAGUE prostě nemůžeš chybět, ale nemáš nikoho, kdo by do toho s tebou skočil po hlavě, můžeš využít tuto chatovací místnost a zkusit si najít parťáky do kvalifikací. A pokud se zadaří, tak možná i budoucí tým do samotné ligy.

#tym-hleda-hrace - Od úspěchu vás dělí jen absence posledního hráče? Pak zkuste napsat do tohoto textového kanálu a třeba se najde někdo, kdo vás nakonec svým výkonem dostane až do ligy.

To by mělo jako základní tutoriál k našemu discordu stačit. Vidíme se tam!

Vstup do Discordu Sazka eLEAGUE ZDE »

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud