10. dubna 2020 • 10:34

Bylo jasné, že přijde otočka, vyjádřil se Twist ke kvalifikační sérii Gunrunners

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gunrunners jsou jedni ze čtyř týmů, které se kvalifikovaly do Sazka eLEAGUE CS:GO z finálové online kvalifikace. V rozhodující Bo5 svedli těžký boj s eEriness, které nakonec i díky reverse sweepu porazili 3:2. S Matějem „twist“ Petrášem jsme probrali, jak se dokázal se svým týmem zvednout po deficitu dvou map a na koho se v Sazka eLEAGUE těší nejvíce.



Vítězství ve finálové kvalifikaci se pro tým Gunrunners rozhodně nerodilo lehce. První dvě mapy se jim nevydařili. Pak se však ukázalo kouzlo Bo5 formátu.

„Po druhé mapě jsme si řekli, že Inferno je naše mapa, tak jí pojďme vyhrát a otočit,“ svěřil se Twist webu sazkaeleague.cz.

Na Overpassu pak pokračovali Gunrunners ve zlepšeném výkonu: „Tady jsme se cítili rozehraní, takže nám bylo jasné, že se bude jednat o otočku.“

Za stavu 2:2 přišel na řadu Train, který se stal nejvíce jednostrannou záležitostí celé finálové kvalifikace. Celkové skóre 16:1 bylo možná až příliš kruté pro eEriness, kteří byli takový kousek od postupu.

„Řekl bych, že eEriness Train vůbec nehrajou, nebo byli v tiltu z toho, že prohráli dvě mapy za sebou,“ vyjádřil se k poslední mapě Twist. „Akorát je škoda, že jsme si to vítězství kvůli koronaviru neužili offline ve studiu.“

Twist a spol. předváděli již v prvních kolech kvalifikace dobré výkony. Jenže pro postup do Sazka eLEAGUE nesplňovali jednu podmínku. Museli být pod záštitou organizace. Ty se jim začaly po kvalitních výkonech týmu samy ozývat.

„Gunrunners byla jasná volba,“ prohlásil Twist. „Po našem přestupu se kromě názvu týmu nic nezměnilo.“

V neděli otevírají svou sezónu Gunrunners zápasem proti jednomu z favoritů, Sinners. „Nejvíce se ale těším na zápas proti Sampi,“ nechal se slyšet Twist před začátkem ligy, ve které budou chtít potrápit ty největší favority.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud