25. června 2021 • 15:10

Chyběla týmová chemie, zní ze Sampi. CS:GO sestava odchází, kdo jediný zůstává?

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bronzová medaile v Sazka eLEAGUE byla pro pětici v barvách Sampi posledním společným úspěchem. Organizace v pátek oznámila odchod svého CS:GO týmu, zůstává pouze Richard „queztone“ Strnátko. „Klukům už dlouhodobě nefungovala týmová chemie a to je něco, co nedokáže spravit ani mentální kouč,“ stojí v oficiálním vyjádření.



2. února představil Team Sampi novou sestavu svého CS:GO týmu. Známými jmény se to jenom hemžilo, kostru týmu tvořila dvojice bývalých spoluhráčů z eXtatus Richard „queztone“ Strnátko a Patrik „Dev7l“ Stuchlík. K dvojici se přidala střelecká extratřída Martin „Pechyn“ Pechoušek, Vít „nbqq“ Pohlot a Marek „kinzo“ Bílek.

Jenže netrvalo dlouho a první změna byla na světě. Dev7l z osobních důvodů celek opustil, na volné místo snipera nastoupil Martin „bery“ Beránek.

Začátek Sazka eLEAGUE nevyšel podle představ, postupně se ale Sampi vyšplhali až na parádní druhé místo, které jim zajistilo přímý postup do semifinále. Do finále se sice nedostali, třetí místo bylo i tak úspěchem.

Jenže dobré výsledky zastínila nálada v týmu, která nebyla podle vyjádření organizace ideální. Jediným současným hráčem v CS:GO týmu je Richard „queztone“ Strnátko.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud