9. února 2022 • 18:06

Mapa Ancient by měla zmizet z aktivního map poolu, domnívá se Stewie2K

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán Evil Geniuses Jacky "Stewie2K" Yip se v nedávném rozhovoru mimojiné vyjádřil k současné nabídce map v CS:GO.



Když v květnu 2021 nahradil Ancient proslulou mapu Train v aktivním map poolu Counter-Strike: Global Offensive, vzbudila novinka pořádnou dávku emocí napříč celou komunitou. I mezi nejlepšími hráči se stále najdou tací, kteří si na změnu ani po několika měsících nezvykli.

Když se server Dexerto v rozhovoru zeptal co by mělo být odstraněno z CS:GO, odpověděl Stewie2K bez jakéhokoliv váhání: „Ancient. Ta mapa je opravdu špatná. Myslím si, že ještě není dostatečně připravená, aby byla kompetitivní. Podle mě chtějí (Valve) abychom ji my (hráči) testovali. Přijde mi, že Ancient zkrátka ještě není dostatečně vyvinutý.” 

Rozhovor se jinak nesl ve velmi pozitivním duchu. Stewie2K hovořil o novém začátku a nadšení před následující sezonou 2022, video bylo nicméně natočeno před Blast Premier Spring Groups 2022, kde Stewie2K následně se svým týmem pohořel.

Stewie2K patří mezi trojici bývalých spoluhráčů z Cloud9, kteří na začátku roku 2022 posílili řady Evil Geniuses. Ve spojení se stálými oporami týmu Tsvetelinem „CeRq“ Dimitrovem a Vincentem „Brehze“ Cayontem se sestava týmu jeví opravdu kvalitně. Jak již bylo řečeno, během prvního společného klání se ale bohužel žádný úspěch nekonal.

EG podlehli Team Vitality, Team Liquid i BIG. K odvrácení špatných výsledků nepomohl ani ban mapy Ancient ve všech třech zápasech.

Zdroj: dexerto.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud