3. května 2022 • 12:30

Forsyy o Sampi: investovat tolik peněz do CZ/SK týmu je riskantní. Návrat Guardiana neřeší

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké zemětřesení na tuzemské CS:GO scéně vyvolala nová akvizice týmu Sampi. Ten angažoval legendárního GuadiaNa a koupil z Enterprise a eSuby Matyse a Savanu. "Otázka, jestli se to vyplatí, záleží. U Matúše a Savany jsem si jistý, že se to vyplatí, u ostatních nevím," myslí si o transferu milionových kluků sám borec, který odcházel do Sinners za astronomickou částku - David "forsyy" Bílý.



Jakoby forsyy letošním přesunem z Enterprise do Sinners zvednul stavidla velkých tuzemských investicí v esportu. Nadějného snipera si na začátku roku vyhlédl tým Sinners a zaplatil za něj přes milion korun. Milionovou cenovku měl teď i Matys, který přestoupil do dream teamu Sampi

Forsyy přeje novému týmu to nejlepší, ale zároveň mluví o risku. "Myslím si, že je to velice riskantní krok ze strany Sampi investovat tolik peněz do CZ/SK týmu. Otázka, jestli se to vyplatí, záleží," řekl forsyy v rozhovoru pro Sazka eLEAGUE. "U Matúše a Savany jsem si jistý, že se to vyplatí, u ostatních nevím," dodává hvězda Sinners.

Na návrat Guardiana asi neříkám nic, soustředím se na svůj tým

Výzvou nejen pro forsyyho bude návrat Ladislava "GuardiaN" Kovácse. Ten prošel týmy jako je FaZe Clan nebo NAVI a zpět na domácí scéně má velké ambice. V nedávném rozhovoru pro PlayZone uvedl, že "pro titul nejlepšího snipera na světě si půjde za každu cenu." (celé interview najdete na tomto odkazu).

Forsyyho tento velkolepý návrat ale nijak neznervózňuje. "Na návrat Guardiana asi neříkám nic, popravdě se o něj nějak nezajímám a spíše se soustředím na svůj tým a mé spoluhráče," uvedl forsyy.

Ladislav “GuardiaN” Kovács zpět na domácí scéněFoto Sampi

Na zápasy se Sampi se těším

Minimálně na papíře teď pro Sinners na domácí CS:GO scéně vyrostl zajímavý konkurent. GuardiaN, sAvana, matys, T4gg3d a Adejis by mohli forsyyho, NEOFRAGA a další pořádně potrápit.

"Určitě to budou zajímavé zápasy. Jestli nás ohrozí netuším, ale pokud budeme hrát chytře, tak si myslím, že to nebude problém," tvrdí forsyy. "Velice se na zápasy proti mým bývalým spoluhráčům, se kterými jsem zažil neskutečné momenty, těším. Přeji jim hodně štěstí, ať se jim daří," uzavírá David Bílý.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud