1. května 2022 • 18:00

Enterprise: Po forsyym organizace získala další milionovou částku. Matys se stěhuje do Sampi

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

ENTERPRISE se loučí s další výraznou osobností svého CS:GO týmu. Za Matúše „Matyse“ Šimka obdržela organizace od Sampi sedmicifernou částku, uvedl COO Jakub Imrich. Směrem do týmu fotbalisty Jakuba Jankta míří také Andrej „Adejis“ Kameništiak. 



"Přestupová částka zejména za Matyse, jakožto jednoho z nejlepších tuzemských hráčů se pohybuje v sedmiciferných číslech. Jedná se tak už o druhý miliónový přestup na lokální scéně pod taktovkou ENTERPRISE," informoval Imrich v tiskové zprávě. 

„Matúšovi aj Andrejovi patrí veľká vďaka za prácu a úspechy, ktorými pomohli k rastu ENTERPRISE. Obaja sú to mladí a výnimoční hráči a za celú organizáciu im želáme veľa šťastia v osobnom ako aj v profesijnom živote. Ich cestu CS-kom budeme aj naďalej určite sledovať," dodal COO organizace.

Esportová organizace Sampi představila hvězdnou CS:GO soupiskuFoto Sampi

Další přelomová částka po forsyym

Matys i Adejis byli přítomni u největších úspěchů ENTERPRISE jako bylo první místo v Tipsport Cool lize, výhra Y-games PRO Series či postup do čtvrtfinále na V4 Future Sports Festivalu, poznamenala organizace, ze které dva Slováci odcházejí.

Stává se tak zhruba čtyři měsíce poté, co odešel z týmu nadějný sniper David "forsyy" Bílý. Za něj tehdy česká jednička Sinners zaplatila přes milion korun - sedmicifernou cenovku podle Imricha měl také Matys.

ENTERPRISE se chystá na ValorantFoto ENTERPRISE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud