19. června 2022 • 15:33

The eLiVe z ENTERPRISE : Máme na to i bez MATYSE. Naskytla se největší šance porazit SINNERS

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouhá bitva, která se nesla až do nedělních ranních hodin. Fantastické CSko předvedly v semifinále Sazka eLEAGUE sestavy Dynama Eclot a ENTERPRISE. Nakonec se radoval druhý jmenovaný. Ve finále se utká se SINNERS. Jak to vidí Erik „The eLiVe“ Sith? A jak hodnotí duel s DNE? Ve videu.



Už se to stává pomalu evergreenem. Ve finále splitu Sazka eLEAGUE proti sobě stanou celky SINNERS ENTERPRISE - stejně jako na podzim na For Games.  Erik „The eLiVe“ Sith a jeho banda si postup vynutila v decideru na mapě Ancient proti favorizovaným Dynamo Eclot. 

"Vědeli jsme, že Ancient DNE moc neovládají. Čekali jsme, že bychom to měli vyhrát. Podařila se nám první CT strana.  Na T straně přišlo velmi mnoho chyb, už jsme se viděli ve finále... a to nás stálo hodně kol," komentoval po vítězství The eLiVe

Co teď čekat ve finále od SINNERS? "Máme s nimi dlouhodobý problém, neumíme je porazit ve finále... nevím co na ně platí," přiznává Sith. Přesto si věří - i když jeho tým opustil MATYS, jenž se stěhoval do Sampi. Na druhé straně ale není - nyní už hvězda Blastu - NEOFRAG, za kterého zaskakuje coach tomkeejs. "Je tu teď nejvyšší šance vyhrát. Tomkeejs ale není tak slabý, jako si všichni možná myslí," uzavírá The eLiVe.

GRAND FINÁLE ZAČÍNÁ VE 20:30. JEŠTĚ PŘEDTÍM SI ALE MŮŽETE VYCHUTNAT BITVU O BRONZ, MEZI DYNAMEM ECLOT A ENTROPIQ PRAGUE.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud