20. srpna 2021 • 10:50

Změna v Sazka eLEAGUE: Brute v Dotě končí, hráči přešli pod organizaci L2P

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Organizace Brute se již pod novým vedením nezúčastní Sazka eLEAGUE v Dota 2. Hráči se dohodli na přechod pod tým L2P, který tak zažije v největší tuzemské lize esportu premiéru. „Majitele L2P znám osobně a již v minulosti jsme žertovali, že nás odkoupí,“ vzpomínal Matěj „Larfa“ Posker, jeden z reprezentantů L2P, kteří začnou svou pouť Sazka eLEAGUE 21. srpna od 14:00.



Změna majitele byla poslední ranou pro Dota 2 celek. „Brute jako organizace od nás neměla žádné očekávání a tím pádem v podstatě žádné benefity. Nebyl žádný důvod zůstat, ačkoliv se k nám určitě nechovali nijak špatně nebo zle,“ vysvětluje Larfa.

Před hráči stála volba. Buď budou do konce kalendářního roku reprezentovat Brute, nebo jim bude přenechán slot v Sazka eLEAGUE. „Beru jako vřelý krok k uzavření naši spolupráce,“ děkuje Larfa Brute a Millisovi za beproblémový přechod.

„Majitele L2P znám osobně a již v minulosti jsme žertovali, že nás odkoupí,“ osvětluje Matěj Posker vztah s L2P. „No, a najednou to bylo reálné. Vlastník kafé/bar/esport baru stejného jména (L2P) v Brně nám nabídnul i možnosti případného bootcampu (v baru nepochybně) a za dobré výsledky slevy na svěží drinky,“ vtipkuje Larfa.

„Neviděli jsme důvod odmítnout a od té doby jsme hrdými reprezentanty tohoto top tier esportového spolku, jehož členy jsme jenom my a majitel, takže se od nás může očekávat lidový content. Bohužel ale ne tak kvalitní jako od krále lidu JohnyhoEboly,“ odkazuje Larfa na Lidový Gaming, který v posledním splitu sestoupil ze Sazka eLEAGUE.

L2P odehrají premiérový zápas v sobotu 21. srpna od 14:00 proti Rozbíječům. Přímý přenos můžete sledovat na twitch.tv/eleaguecz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud