4. června 2022 • 16:15

Dota 2 Sazka eLEAGUE: Zázrak se nekonal. Young suverénně převálcovali MINDCAT ESPORT

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za jednatřicet minut bylo vymalováno. Kluci z Young končí skupinovou fázi eLEAGUE se skórem 7-1 na zápasy a stávají se prvním týmem, který postupuje do play-off části turnaje.



První zápas sedmého kola Dota 2 Sazka eLEAGUE skončil jasnou dominancí velezkušených borců z Young, kteří si bez sebemenších problémů poradili s MINDCAT. Ti sice v první pětiminutovce dokázali urvat pár killů, ale to bylo vše, co jim bylo povoleno na mapě.

"Mladí" hráči suverénně ovládli jak všechny tři linky (safelane, mid a offlane), tak i early a mid game utkání. Cokoliv se stalo na mapě, bylo pod režií Young. 

Jediný, kdo by mohl otočit situaci ve prospěch MINDCAT a dát svému týmu potenciální šanci na vítězství byl Saymon a jeho midová Enigma, ale bohužel se nepodařilo. Nepřítelův Pangolier v rukou Raviente ho prostě a jednoduše vymazal ze hry.

Young vs Mindcat EsportFoto Twitch eLEAGUE

Picky a bany týmů

  • Young (Dire). Picky: Dragon Knight, Phoenix, Shadow Shaman, Terrorblade a Pangolier | Bany: Doom, Night Stalker, Lina, Ursa, Viper, Puck a Leshrac.
  • MINDCAT ESPORT (Radiant). Picky: Chaos Knight, Snapfire, Pugna, Enigma a Timbersaw | Bany: Storm Spirit, Enchantress, Mars, Phantom Assassin, Sand King, Ember Spirit a Void Spirit.

 

Suma sumárum: Young si zahrají o 89 000 Kč prizepool a mistrovský titul a MINDCAT ESPORT s největší pravděpodobností uvidíme v baráži o podzimní split Dota 2 Sazka eLEAGUE.

Nenechte si ujít: Drama v Dota 2 Sazka eLEAGUE. Po šestém kole se dělí o první místo Team Young a DGG Esports!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud