21. května 2021 • 19:55

Konec. Češi vypadávají, v kvalifikační skupině berou šestou příčku

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohužel, tohle nevyšlo. Dvojice Michal „DRMi10“ Drastich a Jan „Emerickson“ Krupička končí v kvalifikace na FIFAe Nations Cup hned v úvodní fázi. V silné konkurenci se i po několika velice těsných špílech neprosadili a ve skupině D se umístili na předposledním místě.



Po čtvrtečních bojích bylo jasné, že se Češi na postup pořádně nadřou. Severní Irsko na úvod mělo být jasnou záležitostí, souboj proti outsiderovi celé skupiny čeští reprezentanti zvládli, najeté manšafty Bulharska a Rumunska však byli o několik úrovní výš.

Veledůležitý špíl proti Bulharsku nedopadl podle předtsav. Emerickson v úvodním souboji ztratil, na silného Ivana „FUTWIZ DrNW“ Churova nestačil. I pořádná porce smůly pak připravila slávistického Drasticha o vítězství nad Sezerem „Sanchezisgoat“ Sabrievem a postup se opět vzdálil.

Poslední záchranou mohl být zisk všech šesti bodů proti Rumunsku. Bohužel, oba dvy zápasy dopadly jasně ve prospěch rumunských playerů a Češi se tak s turnajem loučí.

„Dalo nám to spoustu zkušeností,“ hodnotí Drmi kvalifikační boje na FIFAe Nations Cup.

Ve skupině D nakonec český výběr skončil na šestém místě, pět bodů za postupovou pozicí Bulharska. Podobný osud potkal také Slovensko, které v extrémně těžké skupině skončilo rovněž na šesté příčce.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud