6. června 2022 • 15:10

Příležitost pro fanoušky League of Legends. Oblíbeného šampiona můžeš mít v peněžence

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už tento měsíc se koná v pražském O2 universu turnaj v League of Legends. Máme pro tebe tip, jak se dostat na akci a ještě zkrášlit obsah své peněženky. Kai´Sa nebo Taliyah rovnou po ruce? Do série League of Legends designů platebních karet přibyly čtyři nové postavy.



Zvolit si mimo jiné můžete Orna, Jayce nebo jednu z již zavedených, oblíbených postav. Výběr je teď z devíti šampionů. Na to, jak se povedlo je graficky zpracovat, se můžete podívat tady. Celá idea vznikla ve spolupráci Komerční banky (KB) a společnosti Mastercard.

Kromě umělecké hodnoty a zkrášlení vaší peněženky držitelé těchto karet získají třicetiprocentní slevu na vstupenku na Prague Champs. 

Zájem o design LoL karet překonal očekávání 

„Jsme si vědomi rostoucí popularity esportu v České republice. Zájem o loňské designy pěti šampionů přesto překonal všechna naše očekávání. Velice nás proto těší, že můžeme na tento mimořádný úspěch navázat a všem fanouškům League of Legends nabídnout další exkluzivní designy a benefity,“ říká Monika Truchliková, manažerka Platebních metod v KB.

„Esport v současné době patří k nejvíce dynamickým odvětvím vůbec a jsem velmi rád, že Mastercard v něm hraje stále důležitější roli. Pokračování v úspěšné spolupráci s Komerční bankou při vydávání speciálních platebních karet s motivy League of Legends je dalším krokem, jak vyjít vstříc hráčům a fanouškům a přinést jim touto cestou zážitky k nezaplacení,“ doplnil generální ředitel společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko Michal Čarný.

Atraktivní designy na nových kartách platebních kartáchFoto Komerční banka

Na konci června ožije League of Legends i naše redakce

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud