13. dubna 2022 • 10:59

Xnapy, Navi, G2, Riot Games nebo EA. Esport Summit v Praze propojí herní svět s businessem

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tluče ti srdce pro esport? Zapiš si do kalendáře čtvrtek 28. dubna. Praha přivítá osobnosti světových měřítek na jedinečném esportovém a gamingovém summitu. Prostor dostane přes šedesát speakerů ze společností jako Netflix nebo Electronic Arts. Protne se business a inspirace. Nahlédnete pod pokličku domácích i zahraničních esportových organizací i do plánů nejvlivnějších entertainmentových korporací planety. 



Titulním mediálním partnerem je server vydavatelství CNC – Sazka eLEAGUE – který zastřešuje největší esportovou domácí ligu. Setkat se můžete s organizátory i vrcholnými manažery domácích organizací, jako je  eSuba, Entropiq nebo Sampi. Konference se účastní i zástupce slavného ukrajinského týmu Navi nebo jedné z největších esportových organizací G2 Esports. 

A to rozhodně není všechno. Na jednom místě se protnou světy zábavního průmyslu, businessu, gamingu a právě esportu. Vystoupí osobnosti, které měly fatální vliv na vývoj světových gigantů jako je Netflix, Microsoft, Riot Games nebo Electronic Arts. Vedle nich ale zároveň inovátoři, kteří se zapojili do úspěšných startupů. A také i samotní esportoví hráči – třeba jeden z největších českých streamerů Xnapy.

Dotknete se strategií a investic, které se ve zmíněném ekosystému plánují, dozvědět se ale můžete třeba i jak pracovat mentálně s hráči, kteří za své výkony v titulech jako CS:GO, Dota, LoL nebo Fifa, berou horentní sumy. 

Místo konání akce bude ještě upřesněno, termín je ale pevný – čtvrtek 28. dubna. Vstupenky jsou stále k dispozici, součástí unikátního summitu se tak můžete stát i vy a je jedno jestli na scéně podnikáte nebo jste jen zapáleným fanouškem či hráčem počítačových her. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud