25. ledna 2017 • 13:27

Anisimov nebo Granlund. Podívejte se na SEDM hvězd NHL, které se zase vyplatí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

SAZKA FANTASY | Ceny hráčů v Sazka Fantasy jsou pohyblivé. Tu se někomu zadaří a jeho cena vyletí nahoru, ale i naopak. Vybrali jsme pro vás 7 hráčů NHL, jejichž cenovka šla dolů a s novou cenou se vyplatí. Na zlevněné varianty se podívejte v článku.



Sebastian Aho, (Carolina) z 8,5 milionů na 6,6 milionů

Devatenáctiletý útočník prožívá slušnou nováčkovskou sezonu. Ve 47 zápasech posbíral 26 bodů. I díky jeho výkonům po delší době bojuje Carolina o play-off. Aho i v posledních zápasech sbírá kanadské body, bohužel je často i při brankách soupeře. Za novou cenu se však produktivní nováček vyplatí.

Arťom Anisimov, (Chicago) z 10,6 milionů na 9,8 milionů

Chicago se zadrhlo. S ním i ruský centr, který v průběhu sezony vládl statistikám NHL. 33 bodů ze 46 utkání není úplně nejhorší vizitka, ale po slibném začátku mířil Anisimov určitě výš. Blackhawks čeká sice náročná šňůra na tripu, tam se právě bude spoléhat na produktivní trojici Kane – Anisimov – Panarin.

Jake Gardiner, (Toronto) z 9,9 milionů na 7,3 milionů

V polovině sezony má obránce velmi dobře nakročeno, aby překonal 31 bodů. To je hranice, kterou dosáhl ve své nejlepší sezoně. Omlazené Toronto šlape a dere se po delší době do NHL. Gardiner předvádí vyspělejší výkony a tým na něj hodně sází. Na ledě tráví v průměru 20 minut.

Mikael Granlund (Minnesota) z 9,8 na 8,5 milionů

Finský útočník se může chlubit skvělými čísly. 40 bodů ve 47 zápasech a jen za 8,5 milionů? Když Minnesota hraje, Granlund by ve vašich sestavách chybět neměl.

Chcete se osobně setkat s Jágrem a vidět ho v NHL? Hrajte Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Bo Horvat, (Vancouver) z 9,5 na 8,5 milionů

Jednadvacetiletý kanadský útočník po minulé sezoně, ve které si připsal -30 bodů v tabulce pravdy, zažívá lepší časy. Letošní sezona vychází lépe i celé Vancouveru. Momentálně není Horvat v nejlepší formě, ale svými výkony v průběhu sezony si vysloužil i pozvánku na All Stars Games a při kvalitním matchupu se vyplatí.

Zach Werenski (Colombus) z 9,9 milionů na 7,9 milionů

Další nováček. Obránce do nejprestižnější hokejové soutěže vlétl jako uragán a body sbírá celkem pravidelně. V 19 letech má v polovině sezony 27 bodů a patří ke klíčovým mužům řad Columbusu.

Oscar Klefbom, (Edmonton) z 9 milionů na 7,7 milionů

Produktivní obránce Edmontonu vstřelil v této sezoně už 8 branek a tímto počinem se řadí mezi TOP10 obránců celé NHL. Díky jeho formě se v posledních zápasech stal nevytěžovanějším obráncem Oilers. I on se za svou cenu vyplatí!

Zapojte se i vy do Sazka Fantasy hry o super cenyFoto Sazka Fantasy

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud