15. března 2017 • 14:26

PĚT hvězd NHL z formy: Voráček i kanonýr, který dal jediný gól za 25 zápasů

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zámořská NHL míří do svého konce základní části. Hráči Sazka Fantasy ve vypjatých soubojích o play-off můžou své týmy sestavovat každý den. Na koho si dát pozor? Kdo z hvězd se herně trápí? V článku se podívejte na pět hráčů, kterým se momentálně nedaří.



Jakub Voráček, 11,2 milionů

Philadelphii se play-off vzdaluje. A to hlavně kvůli špatným výkonům v posledních zápasech. Největší hvězdy týmu se trápí. Patří mezi ně i Jakub Voráček, který na vstřelený gól čeká 6 zápasů. Při jeho vysoké ceně se momentálně český útočník nevyplatí.

Auston Matthews, 11,5 milionů

Jeden z aspirantů na cenu pro nejlepšího nováčka sezony se pořádně zasekl. Poprvé se supertalentovanému Američanovi nepovedlo bodovat v 6 zápasech za sebou. Na prolomení nepříjemné série není úplně ideální čas, aspoň co se kvality soupeřů týče. Toronto čekají důležité zápasy s dobře hrající Tampou, Chicagem a Bostonem.

Matt Duchene, 10,8 milionů

Colorado v letošní sezoně je už ohraná písnička. Co se bodového zisku týče, jde o jeden z nejhorších počinů za poslední léta. Trpí i hvězdy Avalanchce, nejvíce však Matt Duchene. Mistr světa z posledního šampionátu a vítěz Světové poháru ve strašidelné sezoně svého týmu má jen 16 branek a – 28 bodů v tabulce pravdy. A jeho momentální forma? V posledních 11 zápasech nedal branku a za 25 utkání vstřelil jeden jediný gól. Do konce sezony určitě vynechat ze sestav.

Artem Anisimov, 9,6 milionů

Chicago šlape, ale ruskému centrovi se nedaří. Jeho parťák z útoku Patrick Kane dokonce už vévodí kanadskému bodování NHL, jenže Anisimov v minulém týdnu posbíral jen dvě asistence. Gól nedal 6 zápasů a v kolonce +/- má za poslední období negativní bilanci. V posledním zápase se navíc zranil a neví se, kdy se vrátí zpět.

Sestavte si vlastní tým z hvězd NHL a hrajte každý den o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Jamie Benn, 12 milionů

Kapitán Dallasu momentálně není tím nejlepším lídrem. V posledních třech utkání si nepřipsal jediný bod a byl hned u 4 inskasovaných branek. Dallas tápe, play-off letos nebude.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud