25. srpna 2017 • 13:11

Tipy a sestavy pro HET ligu: Dejte na Reitera a teplického Filla

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny večetně kopaček Davida Lafaty. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se ve čtvrtém kole HET ligy vyplatí?



Dukla - BohemiansFoto Sport

Do malého pražské derby jde ve větší pohodě hostující tým. Svěřencům Martina Haška se daří, v posledním kole obrali o body úřadujícího mistra ze Slavie. Ale i Dukla se o něco zvedla a po dvou porážkách si připsala výhru a remízu. Mohlo by jít o útočné utkání, proto bychom doporučili hostujícího Rudlofa Reitera (5,1 milionů).

Karviná - LiberecFoto Sport

Tenhle Liberec baví. Tým Jindřicha Trpišovského v úvodu slušně šlape. Navíc ho čeká výjezd do Karviné, která zatím nemůže najít formu z loňské sezony. V minulém kole zazářil hostující mladíček Martin Graiciar (7,3 milionů), který vstřelil dvě branky na hřišti Mladé Boleslavi.

Brno - SpartaFoto Sport

Stalo se nevyhnutelné. Brněnští pokračovali ve slabých výkonech, což odnesl nyní už odvolaný trenér Svatopluk Habanec. A Zbrojovku čeká velmi těžký soupeř na rozjezd nové éry. Sparta sice úplně nedominuje, ale s přibývajícími zápasy roste i forma letenského klubu. Nejlepší výkony zatím podává Tal Ben Chaim (10,5 milionů).

Slovácko - OlomoucFoto Sport

Start nováčkovské sezony v lize Olomouci voní. Mladý tým předvádí pěkný kombinační fotbal a v utkáních dokáže dominovat. Naopak u domácích jsou výkony často jako den a noc. Prosadí se hostující střelec Tomáš Chorý (10 milionů)?

Jablonec - ZlínFoto Sport

Hostující Zlín začal šplhat tabulkou, naopak domácí stále čekají na úvodní výhru a potřebují zapnout. V útočné hře se budou spoléhat na jednoho z nejlépe bodujících hráčů jara Mirzada Mehanovič (9,3 milionů). Čekají se góly i od hostů, proto bychom se vyhnuli oběma obranám.

Slavia - BoleslavFoto Sport

Mistr úplně nezáří. Po boji vypadnul z předkola Ligy mistrů a bude hrát „jen“ Evropskou ligu. Stejně jako v pohárově Evropě se na domácí scéně trápí v koncovce. Za normálních okolností by je v dalším kole čekal těžký soupeř, jenže Boleslav je herně dole a na chvostu tabulky doplňuje Brno a Jihlavu. Podařený výkon v pohárech předvedl Mick van Buren (9,5 milionů).

Sestav vlastní tým, soutěž s kamarády a vyhraj o super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Teplice - JihlavaFoto Sport

Tady by to měla být jednoznačná záležitost. Teplice zatím působí v pohodě. Jihlava sice v posledních dvou kolech zaujala proti největším favoritům na titul, ale na body to stejně nestačilo. Žlutý tým ze severních Čech táhne Martin Fillo (10,1 milionů).

Plzeň - OstravaFoto Sport

Kolo uzavře největší šlágr. Zatím bodově stoprocentní domácí přivítají ambiciózního nováčka. Tým okolo Milana Baroše předvádí sympatické výkony směrem dopředu, ale trápí ho defenziva. A to na půdě Plzně bude velký problém. Favorit tak nabízí zajímavé možnosti do útoku, kde největší hrozbou bývá Michael Krmenčík (10,6 milionů).

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud