29. září 2017 • 11:55

Tipy a sestavy pro HET ligu: Škoda bude mít chuť, Dúbravka zavře klec Sparty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o zajímavé ceny. Trochu netradičně budeme mimo jiné bojovat o lístky na koncert skupiny Chinaski. Kdo je zraněný a kdo se v devátém kole HET ligy vyplatí?



Teplice - LiberecFoto Sport

V páteční předehrávce se střetnou týmy s fotbalovým pojetím hry. Hostům se daří spíše ve venkovních kláních, domácí zase potřebují najet na nějakou bodovou šňůru, proto by mohlo jít o otevřenou bitvu. Kvalitu by měl ukázat teplický záložník Martin Fillo (10,1 milionů).

Slovácko - KarvináFoto Sport

Naopak v dalším utkání nás čeká souboj týmů, které se v koncovce trápí. Karvinští dali ve třech venkovních zápasech jediný gól a i díky tomu zatím na hřišti soupeře nezískali ani bod. Domácí střídají průměrné výkony se špatnými. Prolomí venkovní nemohoucnost Lukáš Budínský (9,5 milionů)?

Dukla - SpartaFoto Sport

Tak to vypadá, že se „italská“ Sparta rozjela. V posledním ligovém kole předvedla zatím svůj nejlepší výkon a porazila Teplice jednoznačně 3:0. Pro potvrzení formy čeká tým Andrey Stramaccioniho oblíbený tým, neboť Sparta s Duklou vyhrála posledních 5 ligových duelů a inkasovala v nich jediný gól. I proto se zajímavě jeví volba obrany a brankáře Martina Dúbravky (10,5 milionů).

Plzeň - BohemiansFoto Sport

To je válec, ta Plzeň. Družina Pavla Vrby jede jako pořádně namazaný stroj a útočí na všemožné rekordy. Klokani by neměli být velkou překážkou, ani po náročném utkání plzeňských v Evropské lize. Minulé kolo ovládl s 22 body domácí střelec Michael Krmenčík (10,6 milionů), který se jeví jako velmi dobrá volba i v tomto kole.

Jablonec - Mladá BoleslavFoto Sport

Na Plzeň neměla, ale jinak Mladá Boleslav pomaloučku stoupá tabulkou. Navíc ji čeká velmi oblíbený soupeř, z posledních 12 ligových duelů s Jabloncem prohrála jediný (6 výher, 5 remíz). Domácí se však mohou spolehnout na v pohodě hrajícího Stanislava Tecla (9 milionů), kterému dáváte důvěru ve velkém i vy hráči Sazka Fantasy. V minulém kole byl totiž nejnasazovanějším hráčem vůbec.

Baník - ZlínFoto Sport

Čas na změnu. Tak to vidí vedení ostravského klubu, který po velmi dobrém začátku se herně propadl. Zlínští mají za sebou velmi náročné cestování do Ruska v rámci Evropské ligy, což by se s jejich šířkou kádru mohlo podepsat. A to nejhlavnější, v základní sestavě domácích by měl po zranění zase nastoupit Milan Baroš (10 milionů).

Sestav vlastní tým, soutěž s kamarády a vyhraj lístky na Real Madrid!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

Jihlava - OlomoucFoto Sport

Olomouc jede! 5 kol po sobě neprohrála a z posledních 9 ligových zápasů 8x bodovala. Hosté se pyšní druhým nejlepším útokem v lize. Chatrná (a druhá nejhorší v lize) obrana Jihlavy by měla mít s rychlým přechodem olomouckých velké problémy. Už minulé kolo se nám vyplatila sázka na Jakuba Plška (9,1 milionů), tak proč ho nezkusit znovu?

Slavia - BrnoFoto Sport

Mistra čeká nedobře hrající Brno. A co víc… Slavia vyhrála poslední 3 vzájemné ligové zápasy při skóre 10:1, poslední dvě utkání skončila pro „sešívané“ shodně 4:0. V Evropské lize dostal menší porci minut kanonýr Milan Škoda (12,5 milionů), který určitě bude mít chuť.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud