25. října 2017 • 14:20

Inventura HET ligy: Lotyš a Krmenčík jsou SUPERproduktivní, zklamaly drahé hvězdy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová HET liga se přehoupla do druhé třetiny sezony. To je ten nejlepší čas si zrekapitulovat z pohledu hráčů Sazka Fantasy, komu se daří a u koho se volby do svých sestav v turnajích o skvělé ceny vyhnout. Podívejte se na přehled hráčů, kteří v průběhu sezony potěšili a kteří naopak zklamali. 



Potěšili

Michael Krmenčík, Plzeň 10,6 milionů

Vytáhlý útočník hraje v letošní sezoně svůj nejlepší fotbal. Nejen v české HET lize dominuje, ukázal se ve velmi dobrém světle i v reprezentaci. Ze střelce Viktorky pohoda jenom srší. Není divu, že s osmi góly a pěti asistencemi jasně dominuje ligovým statistikám. Jeho případné vynechání ve vašich sestavách by se mohlo krutě nevyplatit.

Davis Ikaunieks, Jihlava, 10 milionů

Lotyšský reprezentant dělá, co může. V posledních dvou soutěžních kolech vstřelil gól, dohromady jich už má pět. A i když přidal k tomu dvě asistence, Jihlavě to zatím stačí na poslední místo. Pokud ale Jihlavě budete věřit v daném zápase na vstřelení gólu, měli byste ukázat na Ikauniekse. Hbitý útočník se podílel na sedmi z dosavadních deseti jihlavských branek.

Roman Potočný, Liberec, 10 milionů

Ještě nedávno hrál Roman Potočný třetí ligu. Nyní patří k důležitým členům sestavy Liberce, který patří v dobrém slova smyslu k největším překvapením nejvyšší soutěže. A i když povoláním útočník nehraje na své pozici, ba dokonce i několikrát nastoupil v obraně, bodově se mu velice daří. Jeho bilance 3+3 musí zaujmout každého hráče fantasy.

Zklamali

Danny, Slavia, 12 milionů

Ostřílený borec, který má za sebou hned několik zápasů v prestižní Lize mistrů, zatím v české lize předvádí výkony za očekáváním. Jasně, jeho fotbalové myšlenky občas vypadají jako z jiné planety, jenže portugalskému záložníkovi schází produktivita. Jen jediný gól a žádná asistence, to jsou statistiky, které hráče Sazka Fantasy určitě neposadí na zadek. Problémem jsou i častá zranění, i díky kterým nastoupil jen v 5 ligových utkáních. Tahle volba ze všech směrů včetně ceny zatím nedává smysl.

Vukadin Vukadinovič, 10,5 milionů

Ve Spartě pro něj nebylo místo, tak se po létě stráveném v Praze vrátil do Zlína. A tam začal s formou, s jakou končil minulou sezonu. Tedy nic moc. Kdysi Vukadinovičovy výkony daly brouky do hlavy vysokým funkcionářům českého fotbalu, jestli ze srbského fotbalisty kvůli reprezentaci neudělat Čecha. Jenže na těchto výkonech už leží prach. Po návratu do Zlína dal v šesti zápasech jediný gól. Na rapidní zlepšení to nevypadá.

Sestav vlastní tým, soutěž s kamarády a hraj o lístky na Real Madrid!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

Tal Bel Chaim, Sparta, 10,5 milionů

Nejdražší nákup českého fotbalového týmu. Skoro tři miliony eur za něj Sparta vysázela izraelskému Maccabi Tel Aviv. Vyplatilo se? Zatím horko těžko. Ben Chaim se na hřišti trápí, působí dost nevyrovnaně, dokonce přišel i o místo v základní sestavě. A statistiky? Jen jediná asistence. To je pro Spartu a hlavně hráče Sazka Fantasy proklatě málo.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud