22. října 2018 • 17:48

Jedinečná možnost! Sestav si vlastní tým a hraj o lístky na DERBY Sparta - Slavia

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tady další týden a s ním i turnaje na Sazka Fantasy! Tento týden je pořádně nabitý, hrají se všechny dlouhodobé soutěže včetně fotbalové Ligy mistrů. Hlavním tahákem týdne je pak samostatná soutěž o lístky na derby mezi Spartou a Slavií, které se odehraje v neděli 4. listopadu. Kdy si můžete sestavit vlastní tým a bojovat se svými soupeři?



Kdo se chce na začátku listopadu jít podívat na pražské derby mezi Spartou a Slavií, má se Sazka Fantasy jedinečnou příležitost získat vstupenky i s extra servisem! Celkem je ve hře 10 lístků, které po dvou získá pět nejlepších. Hrát o ně budeme v sobotu v samostatné soutěži.

Kromě toho samozřejmě pokračuje i dlouhodobá soutěž české fotbalové ligy, která pokračuje už 13. kolem. V něm se bude hrát o ceny za tři tisíce korun, celkově se v podzimní části soutěže hraje o ceny za 200 tisíc korun.

Ještě před víkendem si můžete zahrát oblíbenou Ligu mistrů, která má na programu třetí hrací kolo základních skupin. Tento týden se hraje o ceny za pět tisíc korun, za celkové umístění v podzimní části si nejlepší hráči rozdělí 25 tisíc korun. Ve středu si navíc můžete zasoutěžit ve VIP soutěži s vkladem 500 Sazka Tokenů o ceny za sedm tisíc korun.

O víkendu samozřejmě pokračuje i dlouhodobá soutěž s anglickou Premier League. V 10. kole prestižní ligy se bude hrát o ceny za pět tisíc korun, celkem se v podzimní části soutěže rozdělí ceny za 120 tisíc korun.

Opomenout nemůžeme ani hokejovou extraligu. Ta během září a října nabrala slušné tempo a o víkendu se už překlopí do druhé čtvrtiny. Kromě tradičního kola v rámci dlouhodobé soutěže se v úterý bude v samostatné soutěži hrát o vstupenky na zápas Chomutov – Mountfield HK.

Sestav si vlastní tým a hraj o lístky na derby >>>

Sestav si vlastní tým z hráčů české fotbalové ligy a hraj vstupenky na derby Sparta - SlaviaFoto Sazka Fantasy

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud