Michal Koštuřík
21. října 2014 • 04:15

Sudí Paták oslabil Slovácko před duelem s Plzní: Vykartoval opory

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Pěkná „náhodička“. Kontroverzní rozhodčí Michal Paták v Liberci dvakrát nastražil uši a za nevhodný slovní komentář tasil žlutou kartu pro hlavní opory Slovácka Jaroslava Diviše a Libora Doška. Pro oba byla čtvrtá v sezoně a tím je vyautoval ze sobotního šlágru s Plzní. 



Ta zpráva je pro vicemistra možná stejně cenná jako tři body z Mladé Boleslavi. Přitom ji zaregistrovali jen zainteresovaní. Sudí Paták, obyvatel Horní Břízy u Plzně, opět prokázal, že má karty na svém místě a přesně ví, kdy sáhnout do kapsičky. Nadcházející duel Slovácka s Koubkovým výběrem mu otevřel oči a vyčistil uši.

V prvním poločase se mu nelíbila Divišova slova před standardní situací, po snížení domácích na 1:2 pro změnu Doškova reakce. Ten údajně namítl, že brance předcházel faul na gólmana Heču. V obou případech byl Paták, léta považovaný za sudího na objednávku, maximálně důsledný.

Žlutá karta na Slovácku pro Jaroslava Diviše.
Video se připravuje ...

Karta, karta a v sobotu sedíš na tribuně, dal jasně na vědomí Doškovi s Divišem, nejlepšímu střelci a nahrávači Synot ligy. „Nechci nic komentovat,“ zavřel si ústa na zámek Vladimír Krejčí, výkonný ředitel Slovácka. Vyjádřit se včera nechtěli ani hráči s trenérem Svatoplukem Habancem. Proč? V budoucnu by se jim to mohlo vymstít, Plzeň má za kulisami výsadní postavení.

Podle informací Sportu přitom Došek s Divišem sudímu opravdu neřekli nic závadného, nepoužili vulgární výrazy. Bylo by zvláštní, kdyby se neovládli zrovna v zápase, který se pro jejich tým vyvíjel příznivě a s vědomím toho, že je příště čeká atraktivní bitva s Plzní.

Vicemistr tak má díky Patákově výpomoci umetenou cestičku k výhře. Slovácku budou chybět dva stěžejní hráči ofenzivy. „Bude to i tak krásný zápas. Nehroutíme se, neřešíme to,“ vzkázal Krejčí.

Řešit to bohužel nebude nikdo.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Liberec - Slovácko 2:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud