1. prosince 2014 • 04:59

Klička podzimu? Takhle dobře jsem to nechtěl, smál se Hušbauer

Autor: pod, jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle byla velká paráda. Záložník Sparty Josef Hušbauer si na chvíli musel připadat jako Cristiano Ronaldo. Fotbalista, který je stále pod drobnohledem italského Cagliari, předvedl v duelu s Jihlavou nádhernou a přitom maximálně efektivní kličku. Místo vychloubání ale zvolil po zápase upřímnost. Prý to až tolik nechtěl...



Tenhle zápas patřil Hušbauerovi. Záložník, který se na podzim potýkal se špatnými výkony i nepříjemným zraněním, je zpět ve formě. V Jihlavě byl od začátku velmi aktivní, první vynikající moment přišel ve 23. minutě.

Hušbauer po chybě domácího hráče neváhal a výborně umístěnou střelou z dálky nedal gólmanovi Hanušovi šanci. Skvěle tak zastoupil kanonýra Lafatu, který musel střídat kvůli zranění zad.

Jihlava - Sparta: Kiks Jihlavy a parádní střela Hušbauera na 0:1
Video se připravuje ...

Z pohledu diváků ještě zajímavější počin z Hušbauerovy dílny ovšem přišel o pár minut později. Šikovný záložník dostal míč zády k brance soupeře, navíc se ho chystal atakovat jihlavský Tomáš Marek. Jenže Hušbauer mu dal patičkou jesle, ladně se otočil a pokračoval dál.

„Tohle je vždycky o štěstí. Chtěl jsem to delší na Kadeře (Pavla Kadeřábka), ale vyšlo to takhle a bylo to krásný, takovej je fotbal. Chtěl jsem to, ale takhle dobře asi ne,“ přiznal po zápase spokojený střelec.

Vychutnal si ho! Hušbauer luxusní kličkou nasadil soupeři jesle
Video se připravuje ...

Ten nadále doufá, že mu vyjde jedno velké přání. V posledních duelech opět nabral formu a stále hlasitěji se mluví o jeho přestupu do Cagliari, které trénuje český kouč Zdeněk Zeman. Výkon, jaký předvedl v Jihlavě, může Hušbauerovi hodně pomoci.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Jihlava - Sparta 0:2
Video se připravuje ...

Kolínko, otočka, gól. Brabec vypekl dva obránce trefou 2:0
Video se připravuje ...

Sparta přišla o kapitána, Lafata se chytil za záda a musel střídat
Video se připravuje ...

Bořek Dočkal odehrál duel v Jihlavě s monoklem ze zápasu s Neapolí
Bořek Dočkal odehrál duel v Jihlavě s monoklem ze zápasu s Neapolí

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud