8. února 2015 • 04:50

Sparta dál věří v příchod Kadlece. Neřekl nám ne, tvrdí Otava

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta dál živí naději, že se na Letnou v zimě vrátí útočník Václav Kadlec. Úřadující mistři touží po posile do ofenzivy a nevzdali se myšlenky, že její bývalý hráč oblékne znovu rudý dres. „Vašek je pro nás jasná priorita a pořád věříme, že to dobře dopadne,“ neskrývá Jakub Otava, člen představenstva Sparty v rozhovoru pro Nedělní Sport.



Už to vypadalo, že návrat Václava Kadlece do Sparty je vyloučená záležitost. Otava je ale přesvědčený, že jsou karty rozdané zcela jinak. „O Vaškovo angažování máme zájem dlouhodobě. Nikdy nám neoznámil, že do Sparty v žádném případě nepůjde,“ dušuje se funkcionář letenského klubu.

Otava si přitom myslí, že Kadlecova nepříznivá situace ve Frankfurtu a její vyřešení, je zásadním momentem v celé kariéře mladého hráče.

„A protože je Vašek chytrý kluk, tak si to pečlivě rozmýšlí. Nevnímáme to jako něco neuctivého vůči Spartě. Chápeme ho. Vaška navíc mohlo zmást i chování jeho klubu. Nejdřív řekli, že ho uvolní. A když přišly nabídky, včetně naší, tak otočili. Přitom i nadále zůstává v širším kádru Eintrachtu,“ prohlašuje člen představenstva Sparty s tím, že se dál o možném transferu jedná.

Podívejte se na fotogalerii ze soustředění Sparty v Turecku:

Záložník Sparty Lukáš Vácha si během soustředění v Turecku vyzkoušel práci s fotoaparátem.
Záložník Sparty Lukáš Vácha si během soustředění v Turecku vyzkoušel práci s fotoaparátem.

Je jasné, že by úřadující mistři měli o služby Kadlece zájem. To ale neznamená, že jej budou lákat na jisté místo v sestavě.

„Hrát musejí ti nejlepší. Nikomu nemůžeme garantovat základní sestavu, protože musíme ve Spartě vytvořit konkurenční prostředí. Ale Vašek je hráč takových kvalit, že pokud by se neměl prosadit do základní sestavy, tak by bylo něco špatně,“ věří útočníkovi, že by se po návratu na Letnou prosadil.

Rozhovor s členem představenstva Sparty Jakubem Otavou čtěte v Nedělním Sportu. Elektronickou verzi si můžete zakoupit ZDE »

Nedělní Sport nabízí rozšířené zpravodajství z biatlonového Nového Města s rozhovorem s Darjou Domračevovou či rozhovorem o posilách se sparťanským Jakubem Otavou... Nedělní Sport nabízí rozšířené zpravodajství z biatlonového Nového Města s rozhovorem s Darjou Domračevovou či rozhovorem o posilách se sparťanským Jakubem Otavou...Foto Archiv Sport

 

Slovák Schranz o přestupu do Sparty: Lafatu neberu jako konkurenci
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud