9. března 2015 • 12:07

Rána pro Spartu i pro repre! Kadeřábek bude mimo hru asi měsíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Špatná zpráva pro Spartu i pro českou reprezentaci! Obránce Pavel Kadeřábek, který musel střídat v nedělním duelu s Duklou (3:0), v pondělí absolvoval vyšetření, které odhalilo poškozený postranní vaz v koleni. Délku jeho absence odhaduje klub na čtyři týdny.



Kadeřábek byl v pondělí ráno na vyšetření a magnetická rezonance ukázala poškození vazů v koleni. „V tuto chvíli předpokládáme dobu léčby kolem čtyř týdnů,“ uvedl na webu Sparty Ondřej Kasík.

Sparta - Dukla: Vlastní gól Štetiny na 1:0 a Kadeřábkovo zranění
Video se připravuje ...

Dvaadvacetiletý obránce tak přijde nejen o sobotní důležitý duel s Jabloncem, který může napovědět o šancích Sparty na titul, ale i o reprezentační zápas s Lotyšskem. Ten se hraje 28. března.

Kadeřábek se v neděli zranil už v 17. minutě, když skluzem dostal míč za brankáře Radu, kde si ho pak do vlastní sítě dorazil Štětina. Po kontaktu s gólmanem si ale zároveň hrozivě vyvrátil nohu.

Levý bek tak nešťastně ukončil sérii 48 ligových zápasů za Spartu, ve kterých nechyběl ani minutu. V reprezentaci v této sezoně odehrál všechny čtyři kvalifikační zápasy o EURO 2016 a jedním gólem pomohl ke klíčové výhře s Islandem.

V českém dresu by mohl Kadeřábka pro střet s Lotyšskem nahradit Theo GebreSelassie.

CELÝ SESTŘIH: Sparta – Dukla 3:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud