14. září 2015 • 04:20

Byli jako zeď! Bičík 5x podržel Spartu, Hrubý vzal gól Lafatovi

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Brankáři Bičík a Hrubý předváděli superzákroky.Brankáři Bičík a Hrubý předváděli superzákroky.FOTO: Koláž iSport.cz

    Kdo by čekal, že šlágr šestého kola Synot ligy mezi Jabloncem a Spartou (1:1) bude přehlídkou výstavních tref, mýlil by se. Zápasu totiž kralovaly skvělé zákroky brankářů sparťana Davida Bičíka a domácího Vlastimila Hrubého. Ve větším zápřahu byl letenský brankář. Celkem pětkrát zabránil Jablonci ve vstřelení gólu při velkých šancích jeho hráčů. Hrubý zase „ukradl“ Lafatovi v poslední minutě vítěznou branku.

  • Střela Tecla do protipohybu

    Jablonec - Sparta: Zákrok Davida Bičíka proti Stanislavu Teclovi
    Video se připravuje ...

    První velký zákrok předvedl sparťanský brankář v 16. minutě. Stanislav Tecl se zorientoval v pokutovém území a s pomocí teče spoluhráč šla jeho střela do protipohybu Bičíka. Ten však skvělým reflexem míč vytáhl, i když nemusel. Jednalo se o ofsajd.

  • Vyběhnutí proti Teclovi

    Jablonec - Sparta: Vyběhnutí Davida Bičíka proti Stanislavu Teclovi
    Video se připravuje ...

    Ve 37. minutě Bičík ukázal, že umí skvěle číst hru. Naprosto ukázkově totiž vyběhl proti sólu Stanislava Tecla a zneškodnil celou akci odkopem míče do autu.

  • Nebezpečná hlavička Tecla

    Jablonec - Sparta: Zákrok Davida Bičíka proti Stanislavu Teclovi
    Video se připravuje ...

    Souboj Bičík vs. Tecl byl opravdu pikantní. Během nastavení prvního poločasu si jablonecký útočník naběhl na centr a hlavičkou ohrozil sparťanskou branku. Bičík však opět vytáhl famózní zákrok a míč tygřím skokem vyškrábl.

  • Chytrá střela Pospíšila

    Jablonec - Sparta: Zákrok Davida Bičíka proti Martinu Pospíšilovi
    Video se připravuje ...

    V 58. minutě se na hranici velkého vápna k míči dostal Martin Pospíšil a chytrým obstřelem zkoušel dostat míč do branky. Už to vypadalo, že budou domácí slavit. Jenže Bičík opět předvedl superzákrok a podržel Spartu.

  • Hlavička Beneše

    Jablonec - Sparta: Zákrok Davida Bičíka proti Vítu Benešovi
    Video se připravuje ...

    V 81. minutě se po centru z rohu uvolnil jablonecký stoper Vít Beneš a poslal prudkou hlavičkou mezi tři tyče Sparty. Na čáře však opět zasáhl David Bičík a jeho pokus zneškodnil.

  • Hrubý vzal Lafatovi gól

    Jablonec - Sparta: Zákrok Vlastimila Hrubého proti Davidu Lafatovi
    Video se připravuje ...

    Poslední zákrok patřil jabloneckému brankáři Vlastimilu Hrubému. Za stavu 1:1 ve třetí nastavené minutě druhého poločasu zahrávala Sparta rohový kop. Bořek Dočkal poslal centr do pokutového území, kde se k míči dostal David Lafata a jeho prudká hlavička mířila do branky. Domácí brankář Hrubý ale uchvátil diváky, když jeho jasný gól parádně vyrazil.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud