3. dubna 2016 • 04:30

Další Petrželův zkrat! Plzeňský hráč trefil soupeře kolenem do zátylku

Autor: rjm, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další nepochopitelný zkrat má na triku plzeňský fotbalista Milan Petržela. Během zápasu s Jihlavou za stavu 1:0 v 69. minutě fauloval Makedonce Yaniho Urdinova a následně ho trefil kolenem do zátylku. Sudí si prohřešku nevšimli, televizní kamery ale odhalily další z úletů hráče Viktorie.



Televizní expert Luděk Zelenka nejprve komentoval situaci pouze tak, že Petržela po faulu souboj s Urdinovem nejspíš ještě dohrál. Soudil tak podle toho, že se Makedonec nejprve svíjel na zemi a pak se držel zezadu za hlavu. Při opakovaném záběru vše přesně pojmenoval komentátor Jaromír Bosák. „Faul jasný a tady? Koleno do zátylku.“

Plzeň - Jihlava: Petržela zákeřně kopl Urdinova kolenem do zátylku
Video se připravuje ...

Byla to náhoda? Nebo úmysl? Fanoušci mají v paměti několik výstřelků plzeňského fotbalisty a ty naznačují, že nehoda nemusí být náhoda. Rejstřík Petrželových zkratů totiž není nijak skromný. Spadeno měl už dvakrát na hráče Slavie.

V březnu 2015 se dral pro balon po jednom ze soubojů, šlápl na lýtko ležícímu záložníkovi Levanu Kenijovi. Dodatečně měl za tento přešlap zastavenou činnost na tři zápasy.

Plzeň - Slavia: Petrželovo šlápnutí na Kenijovu nohu
Video se připravuje ...

V únoru 2011 si zase vyšlápl na protihráče z Hradce Králové Jiřího Poděbradského. Po přerušení hry pokračoval v souboji: kopačkou ostře vyjel proti hrudníku ležícího soupeře, pohyb sice okamžitě zbrzdil, přesto jej zasáhl. Následně ještě zlehka šlápl hráči na břicho.

O tři roky dříve, v srpnu 2008, pro změnu úmyslně šlápl po souboji se slávistou Tijanim Belaidem na záložníka pražského klubu a byl vyloučen. Za to měl zastavenou činnost na tři zápasy.

Podívejte se na Petrželovy zkraty z minulosti. Jaké dostal tresty? Více zde>>>

Daniel Kolář v utkání Plzně s Jihlavou neproměnil penaltu ani nadvakrát
Daniel Kolář v utkání Plzně s Jihlavou neproměnil penaltu ani nadvakrát

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud