13. srpna 2016 • 19:53

Problém pro Spartu! Konaté nepřišel na trénink, chce si vynutit přestup

Autor: pod, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nečekaný problém musí řešit fotbalová Sparta. Záložník Tiémoko Konaté se nedostavil na páteční trénink a není v nominaci pro utkání na půdě Bohemians 1905. Šestadvacetiletý fotbalista si chce totitž vynutit přestup, zájem o něj má Steaua Bukurešť. Konaté má ale v pražském klubu platnou smlouvu ještě na dva roky. „Vedení klubu zvažuje příslušné kroky,“ píše Sparta v oficiálním prohlášení.



Pro Spartu jde o velký problém, protože v minulých dnech prodala útočníka Kehindeho Fataie a s žádným dalším odchodem už trenér Zdeněk Ščasný nepočítal. Jenže Tiémoko Konaté se rozhodl vynutit si přestup za každou cenu.

Šestadvacetiletý technický fotbalista, který na začátku sezony patřil k nejlepším hráčům Sparty, se proto nedostavil na páteční trénink a byl vyřazen z nominace na ligové utkání. „Vedení klubu oznámil, že ve Spartě již nechce dále pokračovat,“ oznámil klub.

O Konatého se zajímá Steaua Bukurešť. Prezident rumunského týmu George Becali se už během dvojzápasu se Spartou nechal slyšet, že se mu šikovný záložník líbí a bude ho chtít získat. Nabídka 1 milion eur (27 milionů korun) ale Spartu neuspokojila.

Nyní vzal přestup do svých rukou sám hráč a údajně Spartě oznámil, že pokud ho nepustí, skončí s fotbalem. Letenský klub nyní jedná s Konatého agentem. Fotbalista má totiž ve Spartě smlouvu až do roku 2018.

„Má se to řešit jinak, nevíme, kdo mu napovídá. Nedostavit se na trénink, to je velký prohřešek,“ nechápal Konatého chování bývalý sparťan Horst Siegl.

Tak jako tak, Spartě úvod sezony nevychází a tato situace ji určitě nepřidá.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Teplice - Sparta: Konaté se šikovně zbavil dvou obránců, šanci zmařil třetí
Video se připravuje ...

Sparta - Steaua: Konatého pěkná střela letěla těsně vedle brány
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud