6. listopadu 2016 • 00:10

Bohemians obrali Slavii po páté v řadě. Nebojíme se jí, těšilo Koubka

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi spokojený byl po remíze 1:1 na Slavii ve 13. kole ePojisteni.cz ligy trenér Bohemians 1905 Miroslav Koubek. Zkušený kouč ocenil nejen výsledek, ale také výkon svých svěřenců. „V první půli jsme byli aktivní, v té druhé jsme to ubojovali,“ prohlásil Koubek.



„Zápas se mi hodnotí dobře, považuji to za cenný bod. Není nezasloužený, protože jsme si ho vybojovali proti silné Slavii,“ těšilo po utkání Koubka.

Trenér Bohemians 1905 přiznal, že v závěru vsadil na defenzivu. „V první půli jsme Slavii zlobili, nezdála se mi vzadu úplně nejjistější. Ve druhé půli Jarda Šilhavý poslal na hřiště ofenzivní hráče, my přešli na tři stopery, ucpali to a už jsme to ubojovali,“ prozradil taktiku.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Bohemians 1:1. Domácí pálili šance
Video se připravuje ...

I přes cenný bod viděl Koubek ve hře „klokanů“ rezervy. „Myslím, že jsme ještě trochu nevyzrálí. Ve druhém poločase už byla přechodová fáze slabá, ztráceli jsme hodně míčů. Slavia nás ale agresivně napadala, kluci neměli na nic čas,“ uznal pětašedesátiletý trenér.

Koubek se rovněž zamyslel nad tím, proč Slavia nedokázala Bohemians porazit už v pěti soutěžních zápasech v řadě. „Je to otázka spíše na Slavii, ale z našeho pohledu to vidím tak, že před ní nemáme zbytečný respekt. Kluci se Slavie nebojí a věří si,“ zakončil zkušený kouč.

Slavia - Bohemians: Rychlý úder Bohemky – Šmíd doklepl balon do prázdné brány a hosté vedou 1:0
Video se připravuje ...

Slavia - Bohemians: Parádní gól! Škoda si zpracoval balon a z otočky krásně vyrovnal
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud