20. února 2018 • 04:58

LIGOVÉ STŘIHY: Slavii brzdil terén, Sparta musí bavit, hodnotí Střihavka

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prošel Spartou, Slavií a zahrál si i v Plzni. Někdejší útočník David Střihavka má bohaté zkušenosti a v novém pořadu iSport TV LIGOVÉ STŘIHY bude glosovat dění v HET lize. Co říká na změny ve Slavii? Co podle něho ovlivnilo duel v Jihlavě? A dělá Sparta s pořizováním zahraničních posil dobře? Podívejte se na první díl.



Slavia vstoupila do jarní části nečekanou porážkou na půdě poslední Jihlavy. Vysočina udeřila již v 5. minutě a po zbytek utkání odolávala náporu červenobílých.

„Nejsem jediný, koho to překvapilo. Vývoj utkání ovlivnila rychlá branka Jihlavy, což nikdo nepředpokládal a byl to velký zásah pro hru Slavie, která se chce prezentovat kombinačním a ofenzivním fotbalem,“ říká Střihavka.

LIGOVÉ STŘIHY: Cizinci ve Spartě? Správná cesta, říká Střihavka
Video se připravuje ...

Podle něho na těžkém terénu bylo těžké, aby vynikl nový herní systém, o který se trenér Jindřich Trpišovský snaží. „Nějakou dobu bude ještě trvat, než si hráči zvyknou na to, co po nich Trpišovský chce. Uvidíme v příštím zápase, jestli už se to projeví.“

Naopak Sparta vstoupila do jara vítězně. V utkání pátého se čtvrtým vyzrála nad Libercem po trefách dvou nových posil Nicolaea Stanciua a Guélora Kangy. Po dobrém výkonu to však nebylo.

„Prvních 25 minut se mi způsob hry Sparty fakt líbil,“ nezastírá Střihavka. „Středová trojice Mavuba, Kanga a Stanciu fungovala velmi dobře. Poté však vše upadlo, herní děj utkání byl pomalý a do konce zápasu už se nic nedělo,“ dodává.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Liberec 2:0. Trefily se posily Stanciu a Kanga
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Jihlava - Slavia 1:0. Trpišovskému zkazil premiéru Dvořák
Video se připravuje ...

Andrea Stramaccioni při vítězství nad Libercem
Andrea Stramaccioni při vítězství nad Libercem

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud