17. března 2018 • 18:20

Trenér Slovácka prosí přítelkyně hráčů: Neroďte v den zápasu

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovácko se v Mladé Boleslavi, kde remizovalo 1:1, muselo obejít bez záložníka Jakuba Petra, který zrovna prožíval velkou životní chvíli. Jeho přítelkyně rodila. Jelikož však nebyl prvním hráčem Slovácka na jaře, který kvůli této šťastné události vynechal ligový zápas, poprosil trenér moravského celku Michal Kordula partnerky hráčů, aby rodily uprostřed týdne.



Góly

Domácí: 32. Komličenko

Hosté: 74. Zajíc

Sestavy

Domácí: Polaček – Pauschek, Klíma, Chaluš, Křapka – Jánoš (C), Hubínek (85. Mareš) – Konaté (77. Ladra), Valenta (14. Kateřiňák), Přikryl – Komličenko.

Hosté: Heča – Juroška, Břečka, Šimko, Divíšek – Janošek (73. Kubala), V. Daníček (C) – Navrátil, Sadílek (67. Machalík), Havlík (46. Jakub Rezek) – Zajíc.

Náhradníci

Domácí: Šeda, Kateřiňák, Mareš, Ladra, Magera, Sus, Král

Hosté: Vasiljev, Machalík, Rezek, Daněk, Kubala, Krejčí

Karty

Domácí: Kateřiňák

Rozhodčí

Pavel Orel – Petr Blažej, Petr Antoníček

Stadion

Adidas Aréna, Mladá Boleslav

Návštěva

1 017 diváků

„Máme takový podivný půlrok. Přítelkyně našich hráčů začnou rodit v den zápasu,“ poznamenal Kordula na úvod, když vysvětloval absenci záložníka Jakuba Petra. „Nejprve to byla přítelkyně Marka Havlíka, když jsme hráli v Olomouci. Včera večer mi volal Kuba Petr, že přítelkyni praskla voda a odjeli rodit,“ dodal kouč Slovácka.

Proto měl směrem k partnerkám svých svěřenců prosbu. „Chtěl bych poprosit přítelkyně hráčů, ať rodí uprostřed týdne, pokud by to šlo,“ žádal Kordula.

Kabina Slovácka momentálně podle něj další přírůstek neočekává. „Ale kluci jsou mladí, takže je velký předpoklad, že se to ještě začne rodit,“ prohodil trenér Slovácka.

V Boleslavi větřil šanci na tříbodový zisk. „Před zápasem jsem klukům říkal, že v případě vítězství se můžeme úplně odhoupnout. Cítili jsme, že pro Boleslav to bude složitý zápas. Měli pohár, měli zraněné hráče, nebyli v jednoduché situaci. Cítili jsme, že bychom tu mohli vyhrát. Ale náš výkon nebyl takový, abychom si vítězství úplně zasloužili,“ uvedl Kordula.

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Slovácko 1:1. Důležitý bod pro hosty
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud