Premium
25. května 2018 • 04:55

Barošův konec? Záchrana roli nehraje. Daněk promluvil i o Petrželovi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve změti informací o bolavých tříslech Milana Baroše (37) a (ne)pravděpodobnosti jeho nasazení do klíčového utkání s Brnem zapadla ještě jedna zpráva. Co se budoucna Baníku týče, mnohem důležitější. Sobotní duel může být totiž tím posledním v kariéře ostravské legendy. Jaké jsou šance, že bude pokračovat? A jak hodnotí jeho přínos pro Baník další klubová ikona Václav Daněk? V rozhovoru, který najdete v placené části článku, mluví třeba i na téma Baroš a Petržela...



Zní to překvapivě, neboť se o tom dlouho nemluvilo, ale ta varianta je opravdu reálná. Milan Baroš se téměř vyprodanému stadionu ve Vítkovicích může v sobotu naposledy představit jako hráč. „Věřím, že pokud se rozhodne loučit, zůstane s námi nějakým způsobem v kontaktu,“ přeje si spoluhráč Martin Šindelář.

A nejen on, celé Ostravsko by bylo rádo, kdyby si slavná „sedmadvacítka“ úctyhodnou kariéru ještě protáhla. Problém tkví v tom, že o plánech rodáka z Vigantic nic nevědí nejen spoluhráči, vedení klubu, ale ani sám Baroš.

Nemlží, jen zatím prostě netuší. Dost možné je, že se muž, který v posledních týdnech zvolil místo mediálních aktivit stoprocentní koncentraci, v klidu rozhodne až na pláži v rámci dovolené s rodinou.

To, zda se Baník zachrání, či nikoli, podle mnohých zdrojů v Barošově rozhodování až takovou roli nehraje. Důležitý bude vnitřní pocit a chuť. I z tohoto důvodu klub na sobotu nechystá se svým odchovancem žádné oficiální loučení.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud