23. června 2018 • 15:40

Sparta - Trenčín 4:2. Letenští zvládli odvetu, v prvním zápase pálil Tetteh

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty zahájili letní přípravu na novou sezonu dvoujzápasem s Trenčínem. V první utkání prožily premiéru v rudém dresu obě hlavní posily brankář Milan Heča a útočník Benjamin Tetteh, který se hned blýskl gólem a nastřelenou tyčí. Zápas od 14:00 pak Sparta vyhrála 4:2, mezi střelce se zapsal i Mihailo Ristič



Do druhého zápasu nastoupila Sparta s jinou sestavou. Už v prvním utkání musel na stoperu nastoupit obvyklý bek Čivič, tentokrát kvůli přetrvávajícím potížím Štetiny hrál na stoperu záložník Kulhánek. V útoku dostal šanci navrátilec z hostování Pulkrab vedle Šurala.

Sparta opět byla lepší v kombinaci, ale Šural svou šanci nevyužil, Stanciův gól neplatil pro ofsajd a další Šuralovu příležitost skvěle chytil trenčínský brankář Chovan. Až v úvodu druhé půle Vatajelu uvolnil Ben Chaima, který obešel gólmana a zamířil do prázdné branky.

Po hodině hry přišla chyba vrozehrávce Trenčína a střelou z dálky po zemi se prosadil sparťanský záložník Ristič. Pak ale Paur využil dvě standardní situace a během tří minut bylo vyrovnáno.

Trenčín však opět chyboval, tentokráte při vhazování autu, Ristič prostrčil míč na Stanciua a rumunský reprezentant dloubáčkem zařídil výhru. Tu ještě potvrdil Holzer po hezké kombinační akci.

SESTŘIH: Sparta - Trenčín 4:2. Výhru zařídil Stanciu, trefil se i Ristič
Video se připravuje ...

Heča při premiéře za Spartu udržel čisté konto jen deset minut, než ho střelou z hranice vápna pokořil Ubbink. Sparta ale jinak byla aktivnější a ve 22. minutě přišlo vyrovnání. Kanga kolmicí vysunul aktivního Tetteha, posila z Bohemians zachovala klid v koncovce a nájezd zakončila gólem.

Sparta měla další šance. Kayovu hlavičku vykopl z branky jeden z obránců, Vukadinovič po sólu obešel i brankáře, ale pak minul prázdnou bránu. Ve druhé půli Tetteh nevyužil tři další možnosti, mimo jiné trefil tyč.

V 77. minutě pak ale udeřil Trenčín, když se po závaru ve vápně střelou prosadil Čatakovič a zařídil výhru slovenského celku.

SESTŘIH: Sparta - Trenčín 1:2. Tetteh se poprvé parádně trefil
Video se připravuje ...

Tetteh o dojmech ze Sparty: Tým má svou sílu, pokud budeme tvrdě makat, můžeme toho hodně dosáhnout
Video se připravuje ...

Sportovní ředitel Ščasný - o stavu kádru Sparty, posilách i možných odchodech
Video se připravuje ...
Pražská Sparta zahájila letní přípravu, nechyběly posily Tetteh a Heča
Video se připravuje ...
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud