10. července 2018 • 04:55

Tvrdík "veršoval" o Buchovi i posile s číslem 7. Ronaldo, smáli se fanoušci

Autor: iSport.cz, apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předseda představenstva Slavie Praha Jaroslav Tvrdík v pondělí opět „zaperlil“ na svém twitterovém účtu. V jednom příspěvku dokázal zareagovat na odchod dvacetiletého záložníka Pavla Buchy do Viktorie Plzeň, a zároveň požádal slávistické příznivce, aby drželi klubu palce v záležitosti příchodu nové posily, která by měla nosit sešívaný dres s číslem 7.



V příspěvku, který zní doslova poeticky, vyzývá Jaroslav Tvrdík hráče, kteří nehodlají ctít červenobílé slávistické barvy a jejich hvězdu, ať si raději hledají své místo v jiném klubu. S největší pravděpodobností tím naráží na přestup Pavla Buchy, který Slavii vypověděl smlouvu a jako volný hráč podepsal čtyřletou smlouvu s Viktorií Plzeň.

Vyhrocený spor dokonce vedl k tomu, že Jaroslav Tvrdík a Slavia ukončili spolupráci s agenturou Sport Invest, která právě dvacetiletého Buchu zastupuje. V kauze je nyní na tahu Slavia, která se nejspíše obrátí na Sbor rozhodců FAČR, který rozhoduje spory mezi hráči a kluby.

V druhé části své „chvilky poezie“ předseda představenstva Slavie promlouvá k fanouškům. Prosí je, aby drželi Slavii palce v jednáních s novou posilou, která by následně oblékla sešívaný dres s číslem 7.

Vzhledem k okolnostem, které v současné době hýbou fotbalovým světem, zareagovali fanoušci po svém a někteří s nadsázkou očekávají příchod Cristiana Ronalda. Jiní jsou si téměř jistí angažováním egyptského reprezentanta, který se objevil i na mistrovství světa v Rusku, Mahmouda Trezegueta. O možném transferu už informoval deník Sport.

V tureckém klubu Kasimpasa, kde momentálně působí, totiž právě dres se sedmičkou obléká...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud