4. dubna 2023 • 19:20

Santos byl omyl Slavie, vršil chyby a dvakrát šel ven: tři největší hříchy

Autor: ršp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
15
  • Video se připravuje ...

    Na dřevo vysázela třicet milionů a čekala velké věci. Slavia se však spletla v úsudku. Kvůli silně neuspokojivé výkonnosti se Eduardo Santos (25) stěhuje domů. Minimálně do konce kalendářního roku 2023 bude působit na hostování s opcí v brazilském klubu Red Bull Bragantino. Angažmá elegantního stopera je jedním z největších omylů klubu v éře Jindřicha Trpišovského. Připomeňte si tři jeho největší hříchy…

  • Slavia - Panathinaikos 2:0

    3. předkolo Konferenční ligy, 4. srpna 2022

    Sešívaní v těžké partii kralovali. Vedli 1:0, hráli v početní převaze. Ovšem jen do 52. minuty, kdy Santos v roli posledního hráče před polovinou hřiště stáhl rozběhnutého Andraže Šporara. „Bylo to nesmyslné rozhodnutí. Předcházela mu sice chyba v rozehrávce, což se může stát. Eduardo byl však ve špatném postavení a celou situaci pak hasil faulem,“ konstatoval Jindřich Trpišovský.

    SESTŘIH: Slavia - Panathinaikos 2:0. Divočina v Edenu, červené a skvělý Usor
    Video se připravuje ...

  • Plzeň - Slavia 3:0

    9. kolo F:L, 18. září 2022

    Běžela první minuta, rutinní nákop brankáře Staňka směrem ke slávistické brance špatně vyhodnotilo více hráčů, Santos však především. Před sebe pustil Jhona Mosqueru, ve vápně mu sáhl na rameno a po penaltovém faulu byl vyloučen. „Tři dny jsme se na tento zápas připravovali, ale po minutě jsme ho vzali a hodili do koše,“ vztekal se matador Stanislav Tecl.

    Plzeň - Slavia: Direkt v úvodu! Santos fauloval Mosqueru, penalta a červená
    Video se připravuje ...

  • Teplice - Slavia 1:1

    20. kolo F:L, 18. února 2023

    Všechno špatně. Mizerný výkon mužstva, snad ještě horší Santose. Špatným postavením se provinil při úvodní trefě teplického outsidera, poté víceméně přestal jevit zájem o hru. S domácím útočníkem Abdallahem Gningem prohrával většinu soubojů na zemi i ve vzduchu. Brazilcova marnost dosáhla vrcholu a od té doby se v sestavě áčka neobjevil.

    SESTŘIH: Teplice - Slavia 1:1. Nečekaná ztráta, sešívaní srovnali z penalty
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
15

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud