Radek Špryňar
28. ledna 2024 • 13:26

Staněk už chytal bez helmy, ale brzy střídal. Co ho trápí a stihne start jara?

Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé se postavil ve žlutém úboru mezi tyče, na maličké tribuně seděl Ivan Hašek, všechno bylo připravené k dokonalému entrée. Romantika vydržela jen půl hodiny. Pak Jindřich Staněk mávl k lavičce, že musí dolů kvůli obnovenému zranění lýtkového svalu. Slávistické superposile akutně hrozí, že nestihne začátek jarní sezony. „Nechtěl bych dělat závěry, Jindra půjde na vyšetření, musí se vyjádřit doktor,“ hlásil asistent trenéra Zdeněk Houštecký po dvojzápase s Pekingem Guoan (3:1, 0:0).  



Všechno by bylo zalité sluncem, jak to tak na jihu Portugalska bývá, nebýt nepříjemných událostí z předposledního dne kempu. Na sobotní poledne byla totiž naplánovaná velká premiéra Jindřicha Staňka v brance Slavie. Dopadla průšvihem…

Obří zimní posila, která má zásadním způsobem pomoci sešívaných k titulu, měla v Algarve zdravotní problémy už od příletu. Sedmadvacetiletý gólman prvních deset dní prakticky netrénoval, jen kurýroval bolavé místo v lýtkovém svalu. Vynechal přípravná utkání se Sönderjyske (4:0) i s AIK Stockholm (2:0). Do přípravy se zapojil až na začátku tohoto týdne a před víkendem trenérům úlevně hlásil, že je v pořádku a připravený nastoupit k duelu s Pekingem Guoan.

Na zápas dorazili vzácní hosté - reprezentační trenér Ivan Hašek a

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud