31. července 2009 • 19:44

Vítkovice na úvod prohrály v Ústí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Ústí nad Labem zvítězili v prvním kole druhé ligy na stadionu Vítkovic 2:1. Oba jejich góly vstřelil útočník Karlík.



Úvodní utkání nového ročníku se dnes Vítkovicím nevydařilo. V 10. minutě chyboval před vlastním pokutovým územím Krása a Karlík dostal bez problémů hosty do vedení.

O dvě minutě později Vítkovičtí po Sládkově individuální akci srovnali na 1:1, víc už ale pozorná obrana Severočechů soupeři nedovolila. Krátce po přestávce pak herní převahu hostů zúročil v tříbodový zisk opět Karlík.

"Byli jsme zvědavi, jak se nový kádr bude naostro prezentovat. Zbrklost a nervozita ale zapříčinily, že kromě vyrovnávací branky jsme nepříznivý výsledek už zvrátit nedokázali. Snaha sice byla, chyběla však fotbalovost," řekl domácí kouč Vlastimil Palička.

Vítkovice - Ústí nad Labem 1:2 (1:1)
Branky: 12. Sládek - 10. a 51. Karlík. Rozhodčí: Benedikt - Lakomý, Urban. ŽK: Franc (Ústí n. L.). Diváci: 560.
Sestavy:
Vítkovice: Vaclík - Krejčíř (74. Hesek), Krása, Švestka, Reinberk - Mach, Motyčka, Plešek (58. Mikulenka), Jungmann (84. Lokša) - Hritz, Sládek. Trenér: Palička.
Ústí nad Labem: Novák - Hyčka (87. Pimpara), Džuban, Valenta, Dvořák - Franc, Martykán, Šmrha (75. Volek), Benčík - Karlík, Veverka (65. Jindráček). Trenér: Habanec.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud