2. října 2021 • 12:55

Odměna pro Coufala. Rok po přestupu do West Hamu dostal novou smlouvu

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přesně rok poté, co přestoupil do West Hamu, dostal Vladimír Coufal v londýnském klubu novou smlouvu. 29letý pravý bek, který se po boku Tomáše Součka zařadil mezi velké oblíbence fanoušků, má na London Stadium zůstat ještě tři roky.



„Před rokem jsem si splnil sen. Máme za sebou jako klub výjimečný rok. Jednou kladivář, navždy kladivář,“ napsal Coufal na Twitter na oslavu prvního výročí vysněného přestupu do Premier League. 

West Ham mu nadělil nejlepší možný dárek - novou smlouvu. Ta podle informací webu The Ahtletic platí na tři roky a obsahuje opci na další rok. 

Kdy první rok na London Stadium oslaví i na hřišti, je zatím záhadou, on i jeho náhradník Ryan Fredericks řešili před nedělním mačem s Brentfordem zdravotní problémy. „Coufal má asi větší šanci, o Fredericksoovi si nejsem jistý. Ani jeden z nich na tom ale není špatně,“ řekl trenér David Moyes.

Coufal se po příchodu do West Hamu zařadil k oporám týmu a společně s krajanem a bývalým spoluhráčem ze Slavie Tomášem Součkem patří k velkým oblíbencům fanoušků. Za United odehrál zatím 43 soutěžních zápasů, branky se ještě nedočkal.

West Ham United Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud