21. září 2021 • 14:31

Messi je zraněný. Trenér PSG Pochettino řekl, proč došlo ke střídání

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na první gól či asistenci za PSG musí ještě počkat. Lionel Messi si v nedělním utkání proti Lyonu (2:1) poranil koleno, jeho start ve středu v Métách (od 21:00) klub vyloučil. Trenér Mauricio Pochettino mluvil na tiskové konferenci den před utkáním i o tom, proč svou největší hvězdu předčasně stáhl ze hřiště.



Letní přestupové eso bude pařížskému kolosu v ligovém středečním duelu chybět. „Messi dostal ránu do kolene, kvůli tomu dnes (v úterý) ráno podstoupil magnetickou rezonanci. Ta potvrzuje pohmoždění, další vyšetření bude provedeno za 48 hodin,“ napsal klub v oficiálním prohlášení.

Messi nastoupil v neděli proti Lyonu, kde PSG díky brance Maura Icardiho v nastavení zvítězilo 2:1. Argentinský útočník v tu dobu už na hřišti nebyl - v 76. minutě jej trenér Pochettino stáhl, což mimořádný fotbalista těžce nesl a svému kouči ani nepodal ruku.

„Klub už to komunikoval, situace je jasná. V nedělním zápase jsme viděli, jak se Leo po jedné ze střel chytil za koleno. Proto jsme se rozhodli ho stáhnout. Odehrál 75 minut, v nichž jsme s ním byli velice spokojení, v prvním poločase hrál velice dobře. Jediné, co tomu chybělo, byl gól,“ vysvětlil kouč PSG.

Pro Messiho šlo v pořadí o třetí utkání po příchodu do PSG, vůbec poprvé nastoupil od začátku v útoku s Neymarem a Mbappém před vlastními fanoušky. Na spolupráci výjimečné útočné trojice si příznivci pařížského celku budou muset počkat. Kdy se Messi vrátí na hřiště, zatím není jasné.

PSG v dosavadních šesti kolech neztratilo ani bod a v čele tabulky má náskok pěti bodů před druhým Olympiquem Marseille, které má zápas k dobru. Méty jsou se třemi remízami a třemi prohrami poslední.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud