19. června 2011 • 13:56

Ronaldo pokřtil syna. Na vojenské základně

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdražší fotbalista světa Cristiano Ronaldo z Realu Madrid nechal při příležitosti prvních narozenin pokřtít svého syna Cristiana. Páteční obřad se z bezpečnostních důvodů konal v kapli vojenské letecké základny v Alcochete nedaleko Lisabonu.



Spolu se synem bývalého kanonýra Manchesteru United byl podle portugalských médií pokřtěn i jeho synovec Denis. "Bylo to nádherné, chtěli jsme tuhle výjimečnou událost prožít s lidmi, které milujeme," řekla Ronaldova sestra Katia, v jejímž domě se konala následná oslava, na které nechyběla ani Ronaldova přítelkyně ruská modelka Irina Šajková.


Majitel Zlatého míče z roku 2008 se stal otcem loni, kdy mu neznámá žena 17. června porodila syna. Její totožnost nikdy nebyla zveřejněna, podle médií však jde o servírku z Los Angeles, se kterou Ronaldo strávil při návštěvě USA jednu noc. Za mlčení a přenechání dítěte ve fotbalistově péči prý žena dostala deset milionů liber (asi 272,5 milionu korun).

Zamilovaný pár Cristiano Ronaldo a Irina Shayk. Šuškají si o svatbě?
Zamilovaný pár Cristiano Ronaldo a Irina Shayk. Šuškají si o svatbě?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud