30. dubna 2015 • 11:04

Norský zázrak si v Realu polepšil. Ödegaard už je náhradníkem

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je blízko, aby se stal rekordmanem. Šestnáctiletý záložník Martin Ödegaard se poprvé objevil na lavičce Realu Madrid při středečním vítězství 3:0 nad Almerií. Norský reprezentant nakonec nedostal příležitost dostat se na trávník, přesto udělal další krok k tomu, aby se stal nejmladším fotbalistou, který kdy za Bílý balet nastoupil.



Ödegaard v lednu přestoupil do Realu za tři miliony eur (84 milionů korun) ze Strömsgodsetu a rychle kolem něj vznikl velký poprask. Ještě před měsícem to přitom vypadalo, že to tak jednoduché v hvězdném klubu mít nebude. Poté, co odmítl trénovat s béčkem Realu ho trenér Zinedine Zidane posadil na lavičku. Nezpychnul až moc? ptali se fanoušci.

Za pár týdnů se situace kolem největšího fotbalového supertalentu současnosti uklidnila a výsledkem je první nominace k utkání áčka. Další příležitost dostat se na hřiště bude mít v sobotu při utkání na půdě FC Sevilla.

Supertalent Martin Ödegaard čeká na svůj první start za Real Madrid
Supertalent Martin Ödegaard čeká na svůj první start za Real Madrid

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud